Sjuksköterska till ortopediska rehabiliteringsavdelningen

Sista ansökningsdag 2023-12-15
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE104/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara med och skapa framtidens vårdavdelning? Vi söker dig som vill arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig. Vi söker nu en kollega till ortopediska rehabiliteringsavdelningen som nu öppnar till full produktion.

Vår verksamhet

Här på ortopediska rehabiliteringsavdelningen arbetar ett engagerat gäng som haft förmånen att tillsammans starta upp en ny avdelning. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande förhållningssätt, något som är utgångspunkt i mötet med patienten såväl som i utveckling av verksamheten. Vi söker nu fler kollegor som brinner för teamarbete med varje patients unika förutsättningar och personliga mål i fokus.

Vi är en slutenvårdsavdelning för patienter med ortopediska diagnoser som har ytterligare behov av vård och rehabilitering efter exempelvis trauman, frakturer- eller protesoperationer. Vårdtiderna är vanligen mellan sju och tio dagar och anpassas efter patienternas behov. Vi har i tolv vårdplatser på vår avdelning.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Tillsammans har vi dagliga avstämningar i teamet som består av: sjuksköterskor, undersköterskor, ortoped, medicinläkare, underläkare, apotekare, arbetsterapeut, fysioterapeuter och kurator.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss är du en viktig pusselbit i vår personcentrerade vård. Du kommer även vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Sjuksköterskorna hos oss har en nyckelroll i teamet och är med och driver utvecklingen av denna avdelning. Målsättningen är en sjukskötersketjänst där du som sjuksköterska ska kunna vara med och påverka din egen, dina kollegors och patienternas resa i sjukhuset till att vara så trygg, motiverande och stimulerande som det bara kan bli.

Vi fokuserar på hälsosamma arbetsscheman och arbetstider, utvecklande teamronder, personcentrerad vård, daglig styrning med mera. Vi arbetar för att effektivisera utskrivningar och arbetar aktivt för ett gott samarbete med våra kollegor på övriga sjukhuset, Akademiska sjukhuset samt i kommunen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är legitimerad sjuksköterska och uppskattar ett omväxlande arbete.
  • vill vara med och påverka och utveckla verksamheten.
  • är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. 
  • vill arbeta i team utifrån personcentrerat förhållningssätt, där patienten är delaktig i sin vård och rehabilitering.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% eller deltid, efter överenskommelse. Dagtjänst, rotation- (d.v.s. dag, kväll och helg) eller nattjänst, efter önskemål.

Vi erbjuder alla nya sjuksköterskor möjlighet till en individanpassad introduktion. Som nyutexaminerad erbjuds du kliniskt utbildningsår (KUÅ) som omfattar 3-4 heldagar varje månad, den resterande tiden arbetar man i verksamheten. KUÅ är inräknad i arbetstiden.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför på friskvård. Det innebär att du har ett friskvårdsbidrag, tillgång till personalgym samt ett flertal avgiftsfria träningsaktiviteter. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Bitr avdelningschef Patricia Pettersson, 0171-41 85 25, patricia.pettersson@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln: 0171-41 80 00

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna din legitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.