Resurstandläkare Pedodontikliniken

Sista ansökningsdag 2023-12-15
Arbetsplats Folktandvården Pedodontikliniken Uppsala
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV113/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Har du arbetat några år inom allmäntandvården och längtar efter att utvecklas vidare inom barntandvård? Pedodontikliniken söker resurstandläkare med stort intresse för barntandvård.

Folktandvården i Uppsala län växer och utvecklas. Vi behöver därför stärka upp vårt team som arbetar med barntandvård inom Specialisttandvården i Uppsala och söker dig som är allmäntandläkare. Tjänsten innebär att du ges möjlighet att utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom pedodonti och är meriterande för dig som önskar söka en ST-utbildning i framtiden.

Vår verksamhet

Bara några minuter från resecentrum i Uppsala ligger vår trevliga Pedodontiklinik. På kliniken arbetar idag 9 engagerade medarbetare med bred kompetens som ser fram emot att få dig som ny kollega! På samma våningsplan ligger ortodontikliniken och en våning under finns allmäntandvårdskliniken Vretgränd och folktandvårdens akutklinik.

Vårt patientunderlag och multidisciplinära samarbete inom specialisttandvården och övriga sjukvården ger möjlighet till både bredd och spetskompetens. Vi ansvarar för samtliga dentoalveolär-kirurgiremisser inom barntandvården i nära samarbete med käkkirurgiska kliniken på Akademiska sjukhuset. Kliniken har även satsat på modern utrustning för att kunna utföra avancerad endodonti inom barntandvård. Vi har god patienttillströmning och mycket nöjda patienter.

Vi satsar på utbildning av pedodontiteam inom allmäntandvården samt erbjuder digitala konsultationer i form av att vi kopplar upp oss till allmäntandvårdsklinikernas terapimöte via säkra videomöten för utbyte av erfarandet och kompetensutveckling. Vi har en pågående ST utbildning i samarbete med Eastmaninstitutet i Stockholm med planerad examination 24 november 2023. Folktandvården i region Uppsala bedriver omfattande ST-utbildning med regionala och nationella platser och gemensam studierektor.

Din kompetens

Vi söker dig som
- Är legitimerad tandläkare med stort intresse för barntandvård
- Har arbetat några år inom allmäntandvården
- Har behörighet och vana av att använda Midazolam och lustgas

Som person är du engagerad, noggrann, positiv och har patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattningen är heltid, tjänsten är en särskild visstidsanställning under ett år. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar löpande och genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med att söka.

Välkommen till en trevlig och utvecklande arbetsplats!
 

Vi erbjuder

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat:
• Tjänstepension
• Ett starkt försäkringsskydd
• Extra semesterdagar till dig över 40 år
• Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Roxana Sarmadi, 018-611 64 28
Arbetsledare Ann-Marie Carlberg, 018-617 22 41
HR-konsult Emma Hall, 018-617 38 30
UTTF Isabel Brundin, 070-508 13 10

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Sista dag för ansökan är 15 december. Vi ser fram emot din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län