Drifttekniker Norduppland

Sista ansökningsdag 2023-12-17
Arbetsplats Östhammars sjukhus/Tierps sjukhus
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU27/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet


Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!

Driftenheten inom Fastighet och service sköter driften av Region Uppsalas fastighetsbestånd. Inom driftenheten arbetar ca 80 tekniker. Nu återtar vi driften i Norduppland efter att det legat ute på entreprenad ett antal år och söker därför 4 st drifttekniker. Organisatoriskt kommer du ingå i Drift Norduppland med anställningsplats Östhammars sjukhus eller Tierps sjukhus. 

Ditt uppdrag

Du kommer i huvudsak att arbeta med tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar i Norduppland, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem. Arbetet sker i samverkan med personal inom vården och du har bra stöd och teknisk support av specialister inom driftenheten.
Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett arbete i en föränderlig miljö med stadig och tidvis stark teknisk utveckling. Beredskapsarbete kan förekomma. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med inriktning drifttekniker eller inom något av områdena VVS, styr, el, eller ventilation. Har du arbetslivserfarenhet som drifttekniker alternativt inom något av områdena ovan ser vi det som meriterande. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Då det förekommer resor i arbetet är B-körkort ett krav.

Din kompetens

Vi vänder oss till dig som är intresserad av fastighetsteknik och som trivs i en varierande miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat. Du är en noggrann social person som gillar att samarbeta och hjälpa till.
Du tycker att det är roligt att lära nytt och utvecklas. Du är handlingskraftig och tvekar inte att ta tag i arbetsuppgifter när det behövs. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andrea Hartwig på 076-7230727
Fackliga företrädare nås via väx
Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service