Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-12-04
Arbetsplats Skutskärs vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH447/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Skutskärs vårdcentral!

Vill du bli vår nya kollega? Vi är idag 10 distriktssköterskor och 3 sjuksköterskor som har flera spännande projekt på gång. Vi erbjuder nu ett vikariat på 6 månader, tillträde enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad. Läs om våra förmåner här.

Ditt uppdrag

Ett arbete som sjuksköterska hos oss innebär ett varierat arbete. Du kommer att arbeta med hälso- och sjukvård för både barn och vuxna. Tjänsten innefattar uppgifter såsom teamarbete, akut och planerad mottagning, telefonrådgivning och 1177 direkt vårdtjänst. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner. Kvalitetsutveckling av vår verksamhet ingår som en del i ditt arbete.

Som sjuksköterska på vårdcentralen ingår du i ett kompetent och trevligt gäng. Du samarbetar tillsammans med alla professioner på vårdcentralen. Arbetet i team innebär samarbete där vi hjälps åt, kommunicerar och ständigt utvecklar vår kompetens tillsammans.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet från primärvård är meriterande. 

Som person är du positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har ett driv och nytänkande samt en vilja till att bidra och förändra. Då en del hembesök görs i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vår verksamhet

Skutskärs vårdcentral ligger på fem minuters promenadavstånd från tågstationen och det är lätt att pendla från både Gävle (17 km) och Uppsala (9 mil). Vi har 9 000 listade patienter och är 38 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta gruppchef Anneli Eriksson Nylund på telefonnummer: 072-1418072 eller e-post: anneli.eriksson@regionuppsala.se

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 4 december. Bifoga kopia på ditt utbildningsbevis och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.