Tandläkare

Sista ansökningsdag 2023-12-10
Arbetsplats Folktandvården Seminariet
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV114/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig, en erfaren tandläkare som är positiv och kvalitetsmedveten.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra samtidigt som du har kul på jobbet!

Vår klinik

På Folktandvården Seminariet arbetar ca 35 medarbetare och nu söker vi en tandläkare som arbetar effektivt med bibehållen hög kvalitet, har ett bra bemötande och god samarbetsförmåga. FTV Seminariet ligger i ett attraktivt område och vi har gott om patienter, både barn och vuxna. Avståndet till Uppsala Resecentrum är knappt 2 km och det finns mycket goda pendlingsmöjligheter.

Ditt uppdrag

Vi söker dig, legitimerade tandläkare med lång erfarenhet! För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Vi arbetar med den senaste tekniken och har förutom panoramaröntgen även dentalscanner och mikroskop.

Utöver goda yrkeskunskaper efterfrågar vi följande kompetenser hos dig:
Mål- och resultatorienterad - Du är mål- och resultatorienterad i arbetssätt och prioriteringar.
Kvalitetsmedveten - Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Leendet är vår drivkraft både hos patienter och medarbetare. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Christina Eklund Larsson, 018-617 48 66
Arbetsledare Ulrika Pettersson, 018-611 86 69
HR-Partner Anna Holmgren, 018-617 46 45
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, cv samt kopia på yrkeslegitimation. Sista dag för ansökan är den 10 december.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län