Legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2023-12-15
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH427/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Legitimerad läkare till Gränbystadens vårdcentral 100%

Nu finns chansen att söka en tidsbegränsad anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att bli en del av teamet!

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här

Ditt uppdrag

Vi söker dig som tycker det är roligt med kliniskt arbete och som har lätt för att samarbeta och diskutera med kollegor inom alla våra yrkesgrupper.

Som läkare får du stöd av kollegor, ett varierat arbete samt möjlighet att utvecklas och utmanas medicinskt. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med planerade besök, lättakuta besök och även att bistå kollegor och studenter med din kunskap. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad läkare med svensk legitimation, god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och med ett stort intresse för primärvård. Du tycker om att jobba tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra till utvecklingen av verksamheten.

Vår verksamhet

I det snabbt växande området kring Gränbycentrum finns vår vårdcentral. Vi är 43 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är filial till Gränbystadens vårdcentral.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Widén tel 018 617 04 31, e-post eva.widen@regionuppsala.se 

Du når fackliga representanter via Region Uppsalas växel tel. 018-611 00 00.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. 
Bifoga CV, legitimationshandlingar samt övriga handlingar som styrker din kompetens tillsammans med din ansökan.
Sista ansökningsdag är den 15 december.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.