Sjuksköterska till urologen - vikariat

Sista ansökningsdag 2023-12-10
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1390/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill vara en del av teamet här på urologen med arbete 50% på mottagningen och 50% på vårdavdelningen!

Vår verksamhet

Vi är en kirurgisk enhet specialinriktad mot urologi med både planerad och akut verksamhet. Vår elektiva verksamhet är mot sjukdomar i urinblåsa, prostata och njurar och testiklar. Akut tar vi hand om bland annat njurtrauman, akuta blödningar, skador i manliga genitalia och sepsis. Vi opererar även unga vuxna med missbildningar i urinvägarna.

Hos oss kan du utvecklas som sjuksköterska med stöd av erfarna kollegor och vara med och bidra till förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter på mottagningen innefattar arbete med egen mottagning och telefonrådgivning för urologipatienter. Mottagningsarbetet innebär också administrering av olika läkemedel, injektioner eller blåsinstillationer, kateterbyten och undervisning av patienter gällande självkatetrisering (RIK) samt arbete på vår inskrivningsmottagning. Att assistera läkare vid olika undersökningar och behandlingar kan också förekomma.

Som sjuksköterska på vår avdelning arbetar du i team tillsammans med läkare och undersköterskor. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat läkemedelshantering, provtagningar, sätta infarter, genomföra riskbedömningar, dokumentation och sedvanlig postoperativ vård.

Du kommer tillhöra ett kompetent team där gemenskap och arbetstrivsel är viktigt.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket. Om du har arbetat på mottagning eller inom öppenvården och slutenvård är det meriterande. Kompetens och erfarenhet av urologisk vård är även meriterande men inget krav.

Din kompetens

Vi söker dig som kan och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du som person har en god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där det finns stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska oavsett tidigare erfarenhet. Hos oss får du personlig anpassad inskolning. Möjlighet till intern- och extern vidareutbildning finns.

Tjänsten är ett vikariat på ca ett år, heltid. Arbetet sker måndag-fredag på dagtid på mottagningen, och på avdelningen är arbetet förlagt under dag, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anna Ekwurtzel Johansson 018-617 50 05
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.