Operationssjuksköterska till Lasarettet i Enköping

Sista ansökningsdag 2023-12-31
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intermediärvårdsavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE107/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är en välfungerande verksamhet med många olika inriktningar. Hos oss utförs operationer inom både ortopedi och allmän kirurgi. Vår operationsavdelning består av sju operationssalar, en uppvakningsavdelning med plats för 13 patienter, en preoperativ mottagning för våra dagkirurgiska patienter samt en sterilcentral. All vår verksamhet ligger vägg i vägg på samma plan. Verksamheten består till stor del av ortopedi, där huvuddelen är primära höft och knäledsproteser. Under den senaste tiden har vi utvecklat verksamheten genom knäprotesrevisioner. Inom ortopedi utförs även kirurgi inom skuldra/knä, fot- och handkirurgi. Inom allmänkirurgi opererar vi framför allt, gall- och bråckoperationer. En del av vår verksamhet består också av gynekologi och utöver detta utökas ständigt urologiverksamheten. 

På Lasarettet i Enköping har vi ett gott samarbete över gränserna, likväl som mellan de olika professionerna. Vi sätter alltid patienten i fokus, då kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet är våra ledord. Vi har ett nära samarbete med hela Region Uppsala och Akademiska sjukhuset och är flexibla med vilka ingrepp vi opererar, allt utifrån de behov som uppstår. Lasarettet i Enköping växer både vad gäller personal och verksamhet och operationsavdelningen följer samma spår. Vi får ofta höra utifrån att vi verkar vara “en så trevlig arbetsplats” och det är vi stolta över. Vi arbetar efter “Enköpingsandan”, det vill säga stor omtanke i litet format! 

Vår verksamhetsinriktning är levande, och vi är flexibla i vårt förhållningssätt med beredskap att anpassa oss efter de behov som finns inom den kirurgiska specialiteten. Vårt utökade uppdrag gör att vi nu söker fler till kollegor till vårt fantastiska team som präglas av en stark gemenskap och en god atmosfär. Är du intresserad av att vara en del av vårt team och utvecklas inom något av våra profilområden? Kom och jobba hos oss! 

Ditt uppdrag

Som operationssjuksköterska hos oss arbetar du med alla våra profilområden med möjlighet att inrikta dig mer på någon av dessa. Du kommer att arbeta dagtid eftersom vi har planerade operationer dagtid, måndag-fredag. Du kommer efter intresse och kompetens att ha möjlighet att få ansvarsområden där du kan påverka och utveckla både dig själv, dina kollegor och verksamheten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska med inriktning inom operationssjukvård. Vi ser att du har goda språkkunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Då vi arbetar i journalsystemet Cosmic/Orbit ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av detta.

Din kompetens

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt eftersom du kommer att rotera mellan olika specialiteter. Du har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor. Du har patienten i fokus för en god och säker vård. Du är lugn och trygg i dig själv och har en god självkänsla. Vi önskar att du är strukturerad och kan planera och ta ansvar för ditt eget arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 100%, med arbetstider på dagtid måndag till fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Du får en bra introduktion efter dina behov och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi satsar på vår personal och hos oss får du förmåner som gör skillnad. Lasarettet i Enköping har en stor parkeringsplats i nära anslutning till sjukhuset. Det finns goda möjligheter till parkering till en personalkostnad på 150 kr/år. 

Vi är rädda om våra medarbetare och värdesätter allas kompetenser & egenskaper. Hos oss är du viktig på riktigt!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten, vår verksamhet eller vårt nya uppdrag är du välkommen att kontakta: 
Avdelningschef Maria Malm, 0171-41 83 01 
Vårdförbundet Anna Ahlin, 0171-41 83 01

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.