Psykolog till BUP start

Sista ansökningsdag 2023-12-11
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1396/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Sektionen för barn- och ungdomspsykiatri riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna upp till 18 år och omfattar både öppen- och slutenvård. Verksamheten har genomfört en omorganisation och vi söker nu en psykolog till vår nystartade enhet BUP Start. BUP Start ansvarar för att hantera alla remisser och på BUP Start görs alla nybedömningar vilket innebär att diagnosticera och göra en behandlingsplanering. Fördjupad utredning samt basbehandling i grupp är också BUP Starts uppdrag.

Verksamheten präglas av hög kompetens, god tillgänglighet, flexibilitet, samarbetsvilja och arbetsglädje. Mottagningen eftersträvar att arbeta evidensbaserat och utifrån standardiserade vårdprocesser. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med utvecklingsfrågor. Som nyanställd hos oss får du en mentor. Medarbetarna i teamet är öppna, positiva, kompetenta och ambitiösa vilket gör det lätt att komma som nyanställd till mottagningen.

Ditt uppdrag

Vi behöver nu ytterligare två psykologer till BUP Start då vi har fått tillgänglighetsmedel och kan utöka verksamheten under 2024. Ta chansen och kom till en trevlig arbetsplats med högt i tak, spännande arbetsuppgifter och ett gott kollegialt stöd. Idag arbetar ca 20 psykologer och 3 PTP-psykologer tillsammans med specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor och skötare på mottagningen.

Arbetet som psykolog innebär att du tillsammans med övriga i teamet arbetar med bedömning och utredning av barn och ungdomar. Om intresse finns kan arbetet kompletteras med att leda någon av våra gruppbehandlingar. Kontinuerligt samarbete med föräldrar och vårdgrannar är en naturlig del av arbetet. I arbetet ingår även samarbete med BUPs övriga verksamheter, skola och socialtjänsten.

Att vara psykolog på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Du är en legitimerad psykolog med erfarenhet av utredning. Meriterande är om du har utbildning i ADOS-2 samt i ADI-R och vana vid att använda dessa samt om du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga.

Din kompetens

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är inte bara en skicklig psykolog, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder vikariat på heltid under hela 2024. Då arbetsplatsen har många psykologer anställda finns möjligheter till fortsatt arbete efter vikariatets utgång. Vi finns i nyrenoverade lokaler mitt i Uppsala där du arbetar i team med härliga kollegor. Arbetet är förlagt till vardagar dagtid. Innan anställning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Helena Eriksson, 018-611 79 18
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.