Biomedicinsk analytiker - sommar 2024

Sista ansökningsdag 2024-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1416/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Akademiska laboratoriet består av 5 sektioner, klinisk genetik, klinisk kemi och farmakologi, klinisk immunologi och transfusionsmedicin, klinisk mikrobiologi och vårdhygien samt klinisk patologi. Vi är ca 700 medarbetare, i en klinisk verksamhet som även omfattar undervisning, forskning och utvecklingsarbete. De flesta delarna av laboratoriet finns inom sjukhusområdet, och en del verksamheter är belägna strax utanför. Laboratoriet är ackrediterat och stor vikt läggs vid kvalitetsarbete.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö och söker dig som är nyfiken och har lätt för att lära. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande laboratoriearbete på de respektive avdelningarna.

Dina kvalifikationer

Meriterande är om du är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt biomedicinsk analytikerstuderande under termin 4-6. Men även annan laboratorieutbildning kan komma i fråga för anställning. Goda språkkunskaper båda muntligt och skriftligt i svenska är ett krav.

Din kompetens

Vi önskar att du har ett genuint intresse för laboratoriearbete. Arbetet kräver samarbetsförmåga, stor noggrannhet samt förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vikariera på något av våra laboratorier i sommar. Vikariaten varierar oftast mellan 8–10 veckor. En del vikariat startar i början av juni och en del kring midsommar. Det är viktigt att du som söker kan arbeta under juli och i början/mitten av augusti då vi är som mest beroende av din insats. Arbetstiderna kan variera, kvällar förekommer. Vi söker även vikarier för helg- och nattarbete och ber därför dig som söker att tydligt ange om du är intresserad av detta. Ange gärna även om det finns någon av våra sektioner du har mer intresse av.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Klinisk genetik: Lila Shokohideh 018-611 59 81
Klinisk kemi och farmakologi: Satu Thulin 018-611 42 20
Klinisk immunologi och transfusionsmedicin: Mari Sandberg 018-611 41 84
Klinisk mikrobiologi: Ehsan Ghaderi 018-617 03 48
Klinisk patolog: Mariam Sliwa 018-617 15 94
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan! För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  • Ett CV och personligt brev på svenska
  • Eventuell yrkeslegitimation och/eller övriga bilagor

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.