Barnmorska sökes till gynekologavdelning 96C1: klinik och utbildningsansvar

Sista ansökningsdag 2024-03-31
Arbetsplats Verksamhetområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1493/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Hos oss på gynekologavdelning 96C1 får ca 1600 patienter från hela sjukvårdsregion Mellansverige vård varje år. Vi är mycket stolta över att ha certifierats som europeiskt centrum för avancerad äggstockscancerkirugi och opererar varje år ca 80-100 kvinnor med just ovarialcancer. Vi bedriver även nationell högspecialiserad vård vid viss endomterios där uppdraget inriktar sig på avancerad kirurgi. Via vår akutmottagning kommer patienter i alla åldrar med olika gynekologiska tillstånd för utredning, operation och behandling och vi tar även emot kvinnor som genomgår abort mellan graviditetsvecka 12 och 21+6. Att få följa och stötta kvinnor genom alla skeenden av livet, i både glädje och sorg, med och motgång, är otroligt givande och något som vi brinner för inom vårt verksamhetsområde. Är du intresserad av gynekologi och vill jobba i team med kollegor i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik? Då kanske du är rätt person för oss.

Ditt uppdrag

Som barnmorska på gynekologavdelning 96C1 kommer du tjänstgöra kliniskt i vårdlag. Du kommer också, tillsammans med utbildningsansvarig sjuksköterska, undersköterska och chef på avsatt tid arbeta med utbildnings- och fortbildningsinsatser och vara en del i att planera och genomföra avdelningens studiedagar. Abortsökande, endometriospatienter, akutgynekologi är dina fokusområden och du arbetar där med att identifiera utvecklingsområden och initiera insatser. Du kommer arbeta nära barnmorskor och sjuksköterskor på vår gynekologiska akutmottagning samt med barnmorskor på familjeplaneringsmottagningen för att stärka vårt samarbete mellan slutenvård och öppenvård.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad barnmorska med intresse för vårdutveckling. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av gynekologisk vård, akutsjukvård, onkologi eller kirurgi.

Din kompetens

Som person är du självständig, ansvarstagande och organiserad och har ett professionellt förhållningssätt. Du är trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Vi värdesätter din flexibilitet och ditt intresse för kvalitetsarbete. Du är intresserad av att vara en del i vårt team och bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna och naturligtvis är du nyfiken på hur vi tillsammans bygger kvinnosjukvården starkare framöver!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100%. Tjänstgöring i huvudsak dagtid med en kväll per vecka samt var fjärde helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Hör av dig så berättar vi mer!

Johanna Gudmundsson: 018-617 11 61
Sofia Nordgren: 018-617 60 50
Vårdförbundet: Ring via växel 018-611 00 00
Barnmorskeförbundet: Ring via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas löpande så vänta inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.