Sjuksköterskestuderande, kom och jobba med oss i sommar!

Sista ansökningsdag 2024-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1564/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På vår akuta strokeavdelning vårdar vi patienter i alla åldrar. Vi har fått utmärkelsen som en av årets strokeenheter och kan därför garantera att du som sjuksköterskestudent kommer lära dig mycket om teamarbete och utvecklas i din roll som omvårdnadsassistent. Vården hos oss brukar beskrivas som positiv och lärorik!

Ditt uppdrag

Som omvårdnadsassistent hos oss på 85B1 blir du en del av är vårt härliga gäng! Hos oss kommer du ha ett nära samarbete med sjuksköterskorna genom att utföra specifik medicinsk omvårdnad under deras handledning och stöttning. Efter en individanpassad introduktion kommer du under handledning av legitimerad sjuksköterska arbeta med bland annat läkemedelshantering, omläggningar av centrala infarter, provtagningar och pvk-sättning samt in- och utskrivningar.

Dina kvalifikationer

Du är sjuksköterskestudent och har till sommaren avslutat termin 4.

Din kompetens

Du är nyfiken på ditt kommande yrke och intresserad av att förbereda dig för det genom att under sommaren få arbeta med specifik omvårdnad tillsammans med ansvarig sjuksköterska. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett sommarvikariat på heltid. Ditt vikariat kommer att innebära dag, kväll och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet finns till fortsatt timanställning under hösten och studielön under termin 6 på sjuksköterskeprogrammet.

Berätta gärna i din ansökan hur du kan arbeta hos oss under sommaren. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Kattia Quintanilla, 018–611 70 65
Biträdande avdelningschef Eveli Wallin 018- 611 43 09
Facklig representant nås via växeln 018- 611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.