Undersköterska till gynekologavdelning 96C1 - sommarvikariat

Sista ansökningsdag 2024-04-01
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS03/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Hos oss på gynekologavdelning 96C1 får ca 1600 patienter från hela sjukvårdsregion mellansverige vård varje år. Vi är mycket stolta över att ha certifierats som europeiskt centrum för avancerad äggstockscancerkirugi och opererar varje år ca 80-100 kvinnor med just ovarialcancer. Vi bedriver även nationell högspecialiserad vård vid viss endometrios där uppdraget inriktar sig på avancerad kirurgi. Via vår akutmottagning kommer patienter i alla åldrar med olika gynekologiska tillstånd för utredning, operation och behandling. Vi har ett nära samarbete med övriga enheter inom verksamhetsområde kvinnosjukvård och vårdar även vissa obstetriska patienter.

Hos oss inom kvinnosjukvården lovar vi dig ett stimulerande arbete på en spännande avdelning där verksamheten ständigt utvecklas. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö med fokus på patienten!

Ditt uppdrag

Som undersköterska på gynekologavdelning 96C1 kommer du i vårdlag tillsammans med sjuksköterska att vårda patienter som utreds och opereras för gynekologisk cancer och andra gynekologiska sjukdomar. Du kommer också att möta patienter som söker akut gynekologisk vård, exempelvis med komplikationer under tidig graviditet eller infektioner, samt abortsökande.

Du arbetar i nära samarbete med teamet runt patienten och med dina kollegor. Mobilisering, nutrition och sårvård är några av dina arbetsområden. Även andra omläggningar och hantering av dränage, katetrar, övervakning av vitala parametrar och viss provtagning ingår i dina arbetsuppgifter. På vår arbetsplats ser vi våra tidigare erfarenheter och olika förutsättningar som en stor styrka, vi värnar om varandra och stöttar samt hjälps åt med alla sysslor.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, alternativ dig som studerar till sjuksköterska eller läkare. Du har självklart ett övergripande intresse för kvinnosjukvård.

Vi erbjuder

Vi erbjuder sommarvikariat under perioden v 25-33. Vikariatet är förlagt dag, kväll och helg. Även nattjänstgöring kan komma att bli aktuellt. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 4 veckor under sommaren.

Vi har en arbetsplats där vi alla sätter stort värde på samarbete, gemenskap och trivsel. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där du som medarbetare är en viktig del i att driva och utveckla verksamheten framåt för att erbjuda den bästa vården för våra patienter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Johanna Gudmundsson, 018-617 11 61
Biträdande avdelningschef Sofia Nordgren, 018-617 60 50
Facklig representant för kommunal, 018-611 56 81

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Viktig information om anställningen 
Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Om du inte har införskaffat dig detta bevis kommer det att stå i ditt anställningskontrakt att du arbetar som omvårdnadsassistens/biträde.  

Du kan läsa mer om de nya lagkraven på www.socialstyrelsen.se 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.