Omvårdnadsassistent till gynekologavdelning 96C1

Sista ansökningsdag 2024-04-01
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS04/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Hos oss på gynekologavdelning 96C1 får ca 1600 patienter från hela sjukvårdsregion Mellansverige vård varje år. Vi är mycket stolta över att ha certifierats som europeiskt centrum för avancerad äggstockscancerkirugi och opererar varje år ca 80-100 kvinnor med just äggstockscancer. Vi bedriver även nationell högspecialiserad vård vid viss endometerios där uppdraget inriktar sig på avancerad kirurgi. Via vår akutmottagning kommer patienter i alla åldrar med olika gynekologiska tillstånd för utredning, operation och behandling. Vi har ett nära samarbete med övriga enheter inom verksamhetsområde kvinnosjukvård och vårdar även vissa obstetriska patienter.

Kombinationen av planerad- och akut verksamhet gör att ingen dag är den andra lik och vi lär och utvecklas ständigt tillsammans. Arbetet inom kvinnosjukvården ställer höga krav på vår medicinska kompetens men även på vår förmåga att vara lyhörda inför de personer vi har framför oss som, liksom vi som arbetar här, alla har olika bakgrund och erfarenheter.  Att stötta kvinnor i alla skeenden av livet, finnas där när tillvaron ställs på sin spets och ge den allra bästa vården till våra patienter är något som vi brinner för inom vårt verksamhetsområde.

Ditt uppdrag

Som omvårdnadsassistent på gynekologavdelning 96C1 kommer du att vårda patienter som utreds och opereras för gynekologisk cancer och andra gynekologiska sjukdomar. Du kommer också att möta patienter som söker akut gynekologisk vård, exempelvis med komplikationer under tidig graviditet eller infektioner, samt abortsökande. Omvårdnadsassistent arbetar i vårdlag tillsammans med sjuksköterska och undersköterska och stöttar där i arbetsuppgifter inom såväl basal- som specifik omvårdnad. Efter teoretisk och praktisk introduktion kommer du under handledning av legitimerad sjuksköterska arbeta med bland annat läkemedelshantering, omläggningar av centrala infarter, provtagningar och pvk-sättning samt in- och utskrivningar.

Dina kvalifikationer

Du är sjuksköterskestudent som med godkänt resultat avslutat termin 4 eller 5. Du är motiverad och driven att fördjupa dina teoretiska och praktiska kunskaper inför ditt kommande yrke. Noggrannhet och en god kommunikationsförmåga är något som beskriver dig väl. Det är meriterande om du tidigare arbetat med kirurgisk vård och akutsjukvård och har kännedom om vårt journalsystem Cosmic.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett sommarvikariat under perioden vecka 24-34 med möjlighet till förlängning till hösten. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär rotationstjänstgöring dag och kväll.

Vi har en arbetsplats där vi alla sätter stort värde på samarbete, gemenskap och trivsel. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där du som medarbetare är en viktig del i att driva och utveckla verksamheten framåt för att erbjuda den bästa vården för våra patienter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Johanna Gudmundsson 018-617 11 61
Biträdande avdelningschef Sofia Nordgren 018-617 60 50
Facklig representant för Kommunal kontakta avdelningen, 018-611 56 81

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas löpande så vänta inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.