Sjuksköterskestudent med intresse för kirurgi, sommaren 2024

Sista ansökningsdag 2024-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS48/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår verksamhet består av tre kirurgiska vårdavdelningar och tre mottagningar. Våra avdelningar har ett nära samarbete med varandra och vi bedriver både planerad och akut verksamhet. På våra olika avdelningar utreds, behandlas och opereras patienter inom följande områden:

Bröstkirurgi
Endokrinkirurgi
Esofagus-ventrikelkirurgi
Kirurgisk akutvård och trauma
Kolorektalkirurgi
Kärlkirurgi
Lever-pankreaskirurgi
Transplantationskirurgi

På kirurgen arbetar vi personcentrerat i team tillsammans med patienten. Det innebär att vi fokuserar på hela personen med unika behov, resurser och erfarenheter och inte bara på sjukdomen. I ditt arbete kommer du att möta patienter i olika åldrar och situationer, där du är med och gör skillnad i deras liv.

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som är sjuksköterskestudent som har gått klart termin 4 eller 5 och är intresserad av kirurgi. Vi erbjuder ett sommarvikariat som omvårdnadsassistent hos oss där du blir ett komplement i teamet tillsammans med sjuksköterska och undersköterska. Du medverkar i såväl basal omvårdnad som specifik omvårdnad t.ex. personlig hygien, sår- & dränagevård, provtagningar, mobiliseringar och får möjlighet att erhålla delegering på hantering av perifera infarter, infusioner och injektioner samt mycket mer.

Arbetet är utvecklande och varierande, på våra avdelningar vårdas patienter pre- och postoperativt inom både akut och planerad verksamhet.

Inför sommaren anordnar vi en gemensam utbildningsdag för alla nyanställda omvårdnadsassistenter där du får både teoretisk- och praktisk utbildning i moment som är vanligt förekommande hos oss.

Vi lovar att hos oss kommer du att få en spännande och lärorik sommar.

Dina kvalifikationer

Du är sjuksköterskestudent och har slutfört termin 4 eller 5.
Du ska ha god samarbetsförmåga och vara noggrann. Är du dessutom positiv och bidrar till en god arbetsmiljö, tror vi att du skulle trivas hos oss!

Vi erbjuder

Sommarvikariat under juni-augusti. Vi ser helst att du som söker kan arbeta hela sommaren v22 – v35. Med undantag för eventuella specifika önskemål. Vi erbjuder hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Victor Back, Tf. avdelningschef 70C, 018-611 45 17
Isabel Da Fonseca Kock, avdelningschef 70D, 018-617 50 80
Sara Kiuru, avdelningschef 70E, 018-611 45 27 
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.