Timanställda undersköterskor till psykiatriavdelning 3A

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1233/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet psykiatri bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska sjukdomar. Psykiatriavdelning 3A är en heldygnsvårdavdelning med 13 vårdplatser för utredning, diagnosticering och behandling av patienter med huvudsakligen affektiva sjukdomar, främst bipolära syndrom, svårare depressioner och ångesttillstånd. På avdelningen vårdar vi också patienter med ätstörningsproblematik. Fyra av vårdplatserna är knutna till denna behandling.

Ditt uppdrag

Att vara timanställd inom psykiatrin är ett spännande arbete där du möter många människor i olika situationer. Du ingår i ett team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du också kommer att arbeta självständigt. I teamen ingår läkare, undersköterskor, sjuksköterskor och kurator. Patienter kommer till oss både akut och planerat och arbetstempot kan periodvis vara högt. Som skötare arbetar du med basalt omvårdnadsarbete nära patienten. Du vårdar patienter med stor variation av vårdbehov tillsammans med övriga skötare, sjuksköterskor och läkare. Arbetsplatsen är stimulerande och erbjuder en blandning av somatisk och psykiatrisk vård. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från psykiatrisk slutenvård. Även läkare-, sjuksköterske- och psykologstudenter under pågående utbildning är välkomna att söka. Pågående sjuksköterskestudier ses som en merit.

Din kompetens

Du har ett genuint intresse för den psykiatriska omvårdnaden. Vid tillsättningen tar vi stor hänsyn till din personliga lämplighet. Vi förväntar oss att du alltid har patienten i centrum och bemöter vårdtagare, närstående och kollegor respektfullt och har förmåga att kommunicera och att kunna anpassa kommunikation utifrån de olika behov du möter. Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Du är flexibel, tar ansvar och bidrar till en god patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö. 

Vi erbjuder

Vi har nu behov av flera timanställda skötare. Är du intresserad av att vid behov förstärka ordinarie personal är det dig vi söker! 

Vi erbjuder en timanställning. Eftersom vi bedriver verksamhet dygnet runt är arbetstiden förlagd till dag/kväll/natt samt helger. Inför en eventuell intervju vill vi att du tänker igenom när och i vilken omfattning du kan arbeta. Ta även med namn på referens. Tillträde enligt överenskommelse. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregistren. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Anna Wallin, 018-611 23 35
Biträdande avdelningschef, Elena Söderberg, 018-617 08 37

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Viktig information gällande din anställning:
Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.