Är du ultraljudsbarnmorska och vill jobba hos oss i sommar?

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS118/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du ultraljudsbarnmorska och vill jobba hos oss i sommar? Välkommen till fostermedicin Akademiska sjukhuset, Uppsala

Vår verksamhet

Vi är ett tiotal barnmorskor och läkare som utgör teamet på fostermedicin. Vi bedriver högkvalificerad vård i nära samarbete med våra kollegor på kliniken. Vi är ett högkompetent, engagerat, tryggt och glatt team med barnmorskor, obstetriker och undersköterskor. Det kollegiala stödet och samarbetet genomsyrar verksamheten. Vi strävar hela tiden mot att utveckla och förbättra vårt arbete och har alltid patienternas bästa i fokus.

Obstetriken är en sektion inom verksamhetsområde kvinnosjukvård och sektionen innefattar förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt obstetriska specialistmottagningarna. Hos oss föder ca 4 000 kvinnor barn per år. Obstetriska specialistmottagningarna består av ultraljudsmottagning, bedömningsmottagning, specialistmödravård, aurora mottagning, BB på väg, återbesöksmottagning samt amningsmottagning. Mottagningarna har tillsammans ca 25 000 besök per år.

Ditt uppdrag

Hos oss får du arbeta i ett mycket kompetent team med barnmorskor och läkare. Vi är en väl inarbetad grupp med högt i tak och med fokus på hög kvalitet. Då vi är ett Universitetssjukhus har vi ett nära samarbete med Uppsala universitet. Vi har ett ständigt pågående kvalitetsarbete. Kompetensutveckling och tvärprofessionellt kunskapsutbyte ingår i arbetet. Arbetet är självständigt men vi finns alltid till hands för varandra och vi har ett nära samarbete med våra kollegor inom Specialistmödravården. Vi arbetar för hög kulturell kompetens och ett normmedvetet förhållningssätt. Att ge patienten det bästa möjliga omhändertagandet ser vi som en självklarhet. Likaså respekten för människors olika tankar, kulturer, åsikter och värderingar.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska med specialistkompetens inom ultraljud. Du är RUL-certifierad och gärna också KUB-certifierad. Du har några års erfarenhet som ultraljudsbarnmorska. 

Din kompetens

Som person är du självständig, ansvarstagande och organiserad och har ett professionellt förhållningssätt. Du är trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Vi värdesätter din flexibilitet och ditt intresse för kvalitetsarbete. Du är intresserad av att vara en del i vårt team och bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Tidsbegränsad anställning 240617–240816 eller del av denna period. Tillsvidareanställning kan diskuteras om intresse finns. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta avdelningschef Katarina Volgsten 072-1414984, 018–6170245

Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kan komma att ske löpande och tillsättning kan komma att göras innan ansökningstidens slut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.