Brännskadevård i toppklass! Sjuksköterska, se hit!

Sista ansökningsdag 2024-02-25
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS125/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du jobba på en brännskademottagning i världsklass och samtidigt utveckla dina kunskaper inom sårvård? Då kan detta vara jobbet för dig! Brännskadecentrum erbjuder dig möjligheten att utveckla dina färdigheter inom brännskadevård.

Vår verksamhet

Välkommen till Sveriges hetaste arbetsplats i Uppsala! Strax under helikopterplattan bedriver vi en av landets två enheter där nationell högspecialiserad vård av brännskador. Här arbetar vi i multidisciplinära team, alltid med patienten i fokus. Vi vårdar brännskadepatienter från det akuta skedet, med behov av avancerad intensivvård, till intermediärvård och slutligen rehabilitering innan patienten skrivs ut. Detta ger en kontinuitet i vården och en nära kontakt med patient och anhöriga. På avdelningen finns en operationssal där våra patienter opereras.

Vår verksamhet förgylls av en mottagning där vi tar emot mindre skador samt vårdar patienter som skrivits ut från avdelningen. Just nu behöver brännskademottagningen en ny kollega.

Se filmen om vårt arbete på brännskadecentrum.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder dig en heltidstjänst hos oss som mottagningssjuksköterska, där egna mottagningsbesök, telefonrådgivning och konsultuppdrag på sjukhuset ingår som arbetsuppgifter. Att vara mottagningssjuksköterska hos oss innebär ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter, att lösa både självständigt och som del i ett större sammanhang. Du blir en självklar del av vårt team som innefattar flera olika yrkeskategorier och du har stora möjligheter till fördjupning och vidareutveckling. Du ansvarar tillsammans med din sjuksköterskekollega på Brännskademottagningen för att leda och fördela arbetet inom teamet runt patienten. Personlig utveckling så väl som verksamhetsutveckling är för dig en självklarhet och du arbetar aktivt med detta i din yrkesutövning. Tillsammans med dina kollegor skapar du en god arbetsmiljö och bidrar med en positiv inställning i arbetsgruppen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska. Har du erfarenhet av mottagningsarbete och sårvård är det utmärkt men inget krav. Om du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och dessutom god samarbetsförmåga är vi som gjorda för varandra.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Tillträde efter överenskommelse. Som anställd på Akademiska sjukhuset har du som en personalförmån möjlighet att använda dig av Friskhusets tjänster. Där har du som anställd tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider, ett brett utbud av gruppträningspass och därutöver allt från stresskurser till massage och kostnadsfri fysioterapi. 

För mer information om vår verksamhet se vår hemsida.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef  Kalle Stoorhöök Waage, 018-617 27 82
Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.