Medicinteknisk ingenjör

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Verksamhetsområde medicinsk teknik och fysik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS134/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår avdelning består av ca 60 medarbetare och kännetecknas av en god stämning och ett gott och nära samarbete mellan olika yrkesgrupper inom hälso- och sjukvård. Att arbeta inom medicinsk teknik är många gånger ett utmanande och spännande jobb som omfattar anskaffning, underhåll och rådgivning av medicintekniska produkter samt utbildning av vårdpersonal och studenter. Medicinsk teknik är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 13485 och verkar inom hela Region Uppsala.

Ditt uppdrag

Du kommer ingå i en grupp som har inriktning mot elektromedicin, arbetsuppgifterna är av varierande karaktär vilket kräver godförmåga att arbeta självständigt och i grup

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning eller erfarenhet som kan anses vara likvärdig. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av Ultraljud, CTG och EKG. Vi ser gärna att du har kunskap inom IT så som nätverk och övrig kommunikation detta eftersom alltmer medicinteknisk utrustning blir uppkopplad inom sjukvården. Vi ser att du kan utrycka dig väl i både tal och skrift, framför allt i svenska språket. Då teknisk dokumentation oftast är på engelska krävs goda kunskaper i detta språk. Vi ser gärna att du har B-körkort då våra kunder finns i hela Regionen. 

Din kompetens

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att kommunicera, bygga goda relationer, skapa förtroende både internt och hos våra kunder. Som person är du noggrann och ansvarstagande,

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Rekryterandechef Bitr. avdelningschef medicinsk teknik (MT) Daniel Dalence tel. 018-611 33 60
Bitr. avdelningschef medicinsk teknik (MT) Robert Douhan tel. 018-611 33 39 Fackliga kontaktpersoner: Sveriges ingenjörer, Håkan Sjöstrand tel. 018-611 55 45 Vision, Tomas Mäkinen tel. 018-611 22 67

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Anställningsintervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.