Femton AT-block

Sista ansökningsdag 2024-03-03
Arbetsplats Akademiska sjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS137/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker femton AT-läkare för 18 månaders tjänstgöring på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

I blocket ingår:

- invärtesmedicinska specialiteter 4.5 månader
- kirurgiska specialiteter 4.5 månader
- psykiatri 3 månader
- allmänmedicin 6 månader

Dina kvalifikationer

Du som söker ska ha läkarexamensbevis vid tillträdet.

Då vi rekryterar för framtiden ser vi särskilt sökande med målsättning att fortsätta utvecklas i regionen även efter AT. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta kliniskt på universitetssjukhus, men även få erfarenheter från primärvård i glesbygd (Uppland). Upp till 6 månaders klinisk erfarenhet som vikarierande läkare anses meriterande. Andra erfarenheter (t.ex. arbete som läkarassistent, sjuksköterska, undersköterska samt andra yrken med kopplingar till hälso- och sjukvård) kan också vara meriterande. Även erfarenheter av pedagogik och forskning anses meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erbjudande om tjänst sker efter en sammanvägning av formella meriter och intervjuer.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

AT-handläggare Johan Carlsson, 018 - 612 20 55
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Viktig information om din ansökan

Då vi får ett stort antal ansökningar ber vi om din förståelse för att vi behöver få din ansökan på följande sätt:

  • Skriv/kopiera in ditt personliga brev i rutan ”personligt brev”.
  • Fyll i ansökningsformulärets fält för utbildning & arbetslivserfarenhet.
  • Bifoga intyg, exempelvis tjänstgöringsintyg som styrker dina tjänstgöringar (tid och omfattning) och uppdrag samt övriga sammanställda meriter och referenser.
  • Språkkunskaper motsvarande svenska C1. Vid utländsk examen ska Svensk samhälls- och författningskunskap vara genomgången.
  • Har du utländsk läkarexamen ska beslut från Socialstyrelsen om att göra allmäntjänstgöring, AT bifogas din ansökan.
  • När du registrerar din ansökan kommer du få besvara ett antal frågor, vi tackar dig i förväg för att du tar dig tid att göra detta.
  • Samtliga efterfrågade dokument ska bifogas ansökan senast sista ansökningsdag. Detta gäller även om du sökt tjänst på Akademiska sjukhuset tidigare. Det är inte möjligt att komplettera med intyg efter att ansökningstiden gått ut.

 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer av sökande äger rum 18-19 mars. Vi vill ha din ansökan senast den 3 mars. Planerad start 2 september. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.