Servitris/Servitör

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Wiks Slott
Förvaltning Kultur och bildning
Referensnummer KIL01/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Wiks slott en mötesplats för natur och kultur som befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön och besöksmålet Wik. Vi finns på en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande.

Gillar du att utvecklas och utveckla din arbetsplats då ska du söka dig till oss. Vi söker nu en serviceinriktad servitris/servitör för tillsvidareanställning.

Ditt uppdrag

Arbetet som servitris/servitör på Wiks slott innebär att du jobbar i ett team med restaurangpersonal som gör allt för att våra gäster ska trivas i våra restauranger. Vi jobbar med konferenser kurser bröllop fester och gäster som kommer till oss för att njuta av god mat och härlig miljö. Teamet du jobbar tillsammans med är ett gäng kunniga restaurangpersoner som är stolta över sitt yrke, sin arbetsplats och brinner för att ge bästa möjliga service.

Dina kvalifikationer

Krav:
Minst 5 års erfarenhet av servering (gärna på konferenshotell)
Tala och skriva svenska obehindrat
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet av systemet Picasso
Utbildning inom vinkunskap

Din kompetens

Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter som ger resultat. Du tar ansvar för din uppgift och är självgående.
Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd för gästernas önskemål och är serviceinriktad. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar på bästa sätt. Du har ett intresse för mat och dryck samt brinner för service och att gästerna trivs och mår bra.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig till Marie Berglund om du har frågor gällande arbetet på telefon 070-6116036 eller marie.berglund@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Kultur och bildning

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.