Biomedicinsk analytiker till klinisk neurofysiologi i Uppsala (vikariat)

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS140/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På avdelningen för klinisk neurofysiologi utförs undersökningar och analyseras funktioner i nerver, muskler, ryggmärg och hjärna. Arbetsuppgifterna är varierande och utmanande, möjligheterna att lära sig nya metoder och undersökningsmoment stora. Rutinmetoderna utförs av samtliga legitimerade biomedicinska analytiker (BMA), särskilda uppdrag fördelas av avdelningschef.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att utföra neurofysiologiska undersökningar på barn och vuxna på laboratoriet, vårdavdelningar, intensivvårdsavdelningar eller inom operationsverksamhet. Våra huvudsakliga rutinmetoder är EEG-registreringar och neurografi-undersökningar. Vi är aktiva rörande vidareutbildning i form av kurser och kongresser, nationellt och internationellt.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Har du erfarenheter från neurofysiologisk verksamhet ser vi det som meriterande. Du läser, skriver och talar svenska obehindrat.

Din kompetens

Förutom utbildning och kunskap värderar vi självklart din personlighet högt. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara flexibel, noggrann och ansvarsfull samt tycka om det laboratorievetenskapliga hantverket. Arbetet kräver ett stort mått av självständighet och samarbetsförmåga samt ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är ödmjuk, pedagogisk, bra på att samarbeta och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Dessutom har du förmågan att självständigt planera ditt arbete, göra bedömningar och fatta egna beslut. Har du detta och viljan att möta framtidens sjukhus, då kan Akademiska vara rätt för dig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på heltid med tillträde snarast. Anställningen sträcker sig till den 30 september 2024 men kan komma att förlängas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef BMA Karin Adeborn, 073-867 03 86
Facklig kontaktperson nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.