ST-läkare till sektionen för kärlkirurgi

Sista ansökningsdag 2024-02-25
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS149/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi har ca 450 anställda fördelade på mottagningar, vårdavdelningar och medicinska sektioner. En stor del av vården består av riks- och regionpatienter som remitterats för högspecialiserad utredning och behandling. Vi är en forskningsintensiv klinik i nära samarbete med Uppsala universitet. 

Kärlsektionen
Den kärlkirurgiska sektionen på Akademiska sjukhuset är organiserad inom verksamhetsområde (VO) kirurgi, och har ett såväl regionalt som nationellt- och internationellt ansvar för högspecialiserad kärlkirurgi. Kärlkirurgen på Akademiska sjukhuset är en dynamisk och forskningsintensiv enhet med nära samarbete med Uppsala universitet. Vi söker nu en ST-läkare i kärlkirurgi.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med erfarenhet av kärlkirurgi och intresse för forskning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Kevin Mani, 0706-90 54 63
Facklig kontaktperson, Fredrik Linder, nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Obs! Vi vill att du bifogar samtliga handlingar som styrker kompetenskraven.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.