Student- och utbildningsansvarig sjuksköterska till infektionsavdelning 30F

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Verksamhetsområde infektionssjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1553/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Infektionsavdelningen har idag 28 vårdplatser, varav 10 enkelrum för isolering. Vi är en renodlad akutavdelning där i stort sett alla patienter kommer in via akutmottagningen eller vår egen infektionsmottagning. Vi vårdar patienter med svåra infektioner, smittsamma sjukdomar, tropikmedicinska sjukdomar och immunbristsjukdomar. På avdelningen arbetar flera olika yrkeskategorier tillsammans för att ge våra patienter den bästa vården.

Verksamhetsområde infektionssjukdomar står inför en spännande utvecklings- och expansiv fas och nu vi söker vi fler engagerade medarbetare som är redo att tänka nytt och har en vilja att vara med och påverka. Vi vill satsa på utbildning av våra medarbetare och en utveckling av verksamheten, allt i syfte att ge våra patienter den senaste och bästa vården. Nu söker vi en erfaren sjuksköterska som brinner för studenter och utbildning.

Ditt uppdrag

Att vara student- och utbildningsansvarig sjuksköterska på infektionsavdelningen innebär att ditt främsta uppdrag är att ha huvudhandledaransvar för våra studenter. Det innebär bland annat att du ansvarar för kontakten med universitetet eller andra lärosäten. Du ansvarar för schemaläggning av studenter, avstämningar med studenter samt med de som handleder. Du ansvarar för NKSE, mittbedömningar och slutbedömningar samt initierar kontakt med studenterna.

Du kommer att ha ett nära samarbete med studentansvarig undersköterska, kliniskt omvårdnadsledande sjuksköterska samt biträdande avdelningschefer. Ditt arbete sker på uppdrag av avdelningschefen. I uppdraget ingår 50% klinisk tjänstgöring, dels för att upprätthålla aktuella sjuksköterskekunskaper men också för att säkerställa att utbildningsnivån är i linje med behovet på avdelningen.  

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i basal och specifik omvårdnad samt goda kunskaper i handläggning av akut omhändertagande. Du har en förmåga att behålla lugnet i akuta situationer. Det är meriterande om du har akut- eller infektionserfarenhet och/eller av arbete med utbildningsfrågor. Du har god datorvana och kan hantera Word, Excel och PowerPoint. Har du en specialistsjuksköterskeexamen inom relevant område så ser vi det som meriterande.

Din kompetens

Du är van att arbeta självständigt och kan arbeta med både ett kort- och långsiktigt perspektiv. Du är organisatorisk och pedagogisk i ditt arbetssätt, är bra på att bygga relationer och inspirerar och motiverar dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska med ett uppdrag som student- och utbildningsansvarig i ett år.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef Sandra Egegren 018-617 00 38
Biträdande avdelningschef Malin Hållinder 018-611 56 09
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga handlingar som styrker kompetenskraven. Intervjuer och tillsättning kommer ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.