Legitimerad läkare till gynekologmottagning

Sista ansökningsdag 2024-02-22
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE12/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Lasarettet i Enköping har en akutmottagning som är öppen dygnet runt (ej gynekologi) med cirka 20 000 besök av vuxna och barn per år. Lasarettets operationsverksamhet har en elektiv profil och i våra operationssalar utförs allmänkirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi. Tillsammans med vår samarbetspartner Akademiska sjukhuset i Uppsala är vårt uppdrag att ombesörja regionens behov av kirurgi inom dessa områden. Varje år utförs över 5000 operationer på vår operationsavdelning. 

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag kommer att bestå av normalt förekommande arbetsuppgifter för legitimerad underläkare. Du kommer att arbeta på vår gynekologmottagning där du får träffa en stor bredd av patienter som söker inom öppenvårdsgynekologi. Arbetet är självständigt men med handledning och stöd av specialist eller överläkare inom gynekologi. Se detta som en bra start på din framtida karriär och innan eventuell ST i gynekologi.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för gynekologi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom gynekologi i någon form.

Din kompetens

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har ett gott omdöme, god samarbetsförmåga, är van vid att lösa problem och är ansvarstagande. 

Vi erbjuder

Visstidsanställning om 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid med handledning. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta: 
Överläkare Margareta Legowik margareta.legowik@regionuppsala.se
Verksamhetsadministratör Cecilia Näslund 017–141 80 18
Facklig representant UAL nås genom växeln 017-141 80 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.