Sjuksköterska till ambulanssjukvården

Sista ansökningsdag 2024-05-12
Arbetsplats Verksamhetsområde ambulans- och akutsjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS178/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Är du vår nästa kollega? Vi samrekryterar till länets fyra ambulansstationer som finns i Enköping, Tierp, Uppsala och Östhammar. Vill du läsa mer om oss, se vår hemsida här.

Ditt uppdrag

Att arbeta inom ambulanssjukvården är många gånger ett utmanande och spännande jobb, där vi oftast har fokus på en patient i taget. Vi arbetar i två-skift, vilket ger mer återhämtningstid i schemat och det finns möjlighet till träning på arbetstid.

Dina kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet från akutsjukvård. Meriterande är vidareutbildning inom ambulanssjukvård alternativt akutsjukvård, anestesi eller intensivvård. Vi ser gärna att du har körkort med C1/C-behörighet alternativt B-körkort utfärdat före den 1 juli 1996.

Som sökande ska du ha god körvana samt bra kondition och god fysisk arbetsförmåga. Du ska lämna in ett intyg att du kan simma 200 m. Uttagningen består av lämplighetstest i form av fysiska tester, körprov, intervjuer samt ett medicinskt kunskapstest i form av en skrivning. Datum för testdagar är 14 och 27 maj.

Din kompetens

Förutom formella kunskaper och meriter lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, stresstålighet samt flexibilitet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder anställning under hösten 2024. En 5 veckors introduktionskurs som preliminärt startar vecka 38, 2024, efter godkänt resultat erbjuds du anställning enligt överenskommelse. Inför tillsättning tas utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Enköping: Niklas Rosengren, 070-277 28 44
Avdelningschef Tierp: Heléne Wahlgren, 070-611 24 88
Avdelningschef Östhammar: John Wigertz, 070-611 94 33
Avdelningschef Uppsala: Lars Westman, 070-634 46 44
Fackliga kontaktpersoner Vårdförbundet: Mikael Frohm, 073-626 05 07

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Kom ihåg att bifoga meritförteckning och två referenser (varav minst en skall ha varit din chef). Vänligen ange körkortsbehörighet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.