Ortodontiassistent till Tandregleringskliniken i Enköping.

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården i Enköping
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV20/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På vår trevliga tandregleringsklinik i Enköpings centrum arbetar för närvarande 2 ortodontister, 4 ortodontiassistenter, 1 ST-tandläkare och 1 Allmäntandläkare. Vi kommer att utöka verksamheten med ytterligare ortodontist och behöver därför stärka upp med ytterligare ortodontiassistent. Kliniken har 6 behandlingsstolar samt eget laboratorium för retentionsapparatur med mera. Vi är samlokaliserade med Specialistkliniken orofacial medicin där vi även lånar ut rum till Uppsalas Specialisttandvårdsklinik Kaniken.

Ditt uppdrag

Vi söker en ortodontiassistent som kan arbeta med behandling av såväl barn som vuxna patienter tillsammans i vårt team. I ditt uppdrag ingår även framställning av studiemodeller och retentionsapparatur, samt receptionsarbete.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Malin Karlsson, 0171-184 89
För Vision

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast den 29 februari. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning, kopia på yrkeslegitimation samt examensbevis.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län