ST tandläkare i Endodonti

Sista ansökningsdag 2024-03-25
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården Kaniken
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV21/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Om verksamheten och uppdraget

Region Uppsala har en lång tradition och erfarenhet av specialistutbildning för tandläkare. För närvarande bedrivs specialistutbildning av 11 tandläkare i regionen under ett tak med en gemensam studierektor. Folktandvården i Uppsala söker en ST- tandläkare i Endodontii. Utbildningen kommer att genomföras på enheten för Endodontii, Specialisttandvården Kaniken i Uppsala. Klinisk handledning får Du av flera specialister med lång erfarenhet inom ämnesområdet.

Den slutliga utformningen av specialistutbildningen kommer att ske i samråd med sökande, huvudansvarig handledare och verksamhetschef.

Under tjänstgöringen på enheten för Endodonti kommer du att arbeta med:
-Diagnostik, terapiplanering och behandling av remitterade patienter.
-Konsultationsverksamhet.
-Samarbete över odontologiska ämnesgränser och även med sjukvården.
-Vetenskaplig fördjupning.
-Utbildning/undervisning.

Detta innebär att du förutom intresse för ämnesområdet och det kliniska arbetet även bör ha ett pedagogiskt intresse och ett allmänt intresse av att söka nya kunskaper och av att förmedla kunskap till allmäntandvården och andra delar av hälso- och sjukvården.
Behörig sökande ska vara legitimerad tandläkare och vi vill att du har fullgjort minst 2 år i allmäntandvården. Tidigare tjänstgöring inom ämnesområdet, sidoutbildningskurser, diplomkurser, vetenskaplig och pedagogisk erfarenhet är meriterande. Personliga egenskaper vägs också in vid bedömning.

Vi räknar med att du efter fullgjord utbildning kommer att arbeta som specialist inom specialisttandvården i Uppsala län. Tillträde enligt överenskommelse men utbildningsstart planeras att ske snarast möjligt.

Upplysningar

Verksamhetschef Claes Svensson, 018-617 01 28
Ämnesföreträdare Ötdl Tobias Jobin, 018-611 63 80
För TT Isabel Brundin, 0705-08 13 10

Vill du jobba hos oss?

Välkommen att söka senast den 25/3 2024 via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning, kopia på yrkeslegitimation samt examensbevis.

Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla tillför värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna och hos oss växer kunskap och människor. Vi har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län