Undersköterska till kirurgavdelning 70C

Sista ansökningsdag 2024-02-27
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi och urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS206/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kirurgavdelning 70C är en av tre avdelningar som ingår i verksamhetsområde kirurgi. Hos oss bedrivs högspecialiserad, kirurgisk vård med inriktning transplantationskirurgi, lever/pankreas- och esofagus/ventrikelkirurgi. Största delen av vår verksamhet är planerad men vi bedriver också en viss del akut och subakut vård med direktintag till avdelningen från våra samarbetsregioner.

Till avdelningen hör också transplantationsmottagningen, dit våra patienter kommer på utredningar och återbesök inför och efter transplantation. Mottagningen bemannas till viss del av personal från avdelningen. Avdelningen har 20 vårdplatser som bemannas av ett stort och engagerat team av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, chefer, dietister, fysioterapeuter och farmaceuter. Vi arbetar med patienten i fokus och du får ett spännande arbete där du möter patienter i olika åldrar och situationer och är med och gör skillnad i deras liv.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på 70C har du tillsammans med sjuksköterskan på vårdlaget ansvar för ca fem patienter. Arbetet innefattar arbetsuppgifter såsom patienternas basala omvårdnad, NEWS- och blodsockerkontroller, kontroll och uppföljning av vätskebalans och kaloriregistrering, såromläggningar och dränagevård. Arbetsuppgifterna planeras med patienten i fokus tillsammans med sjuksköterskan. Hos oss kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande och givande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av arbete som undersköterska på sjukhus är meriterande men ej ett krav. 

Din kompetens

Som person är du strukturerad och ansvarstagande och du sätter alltid patienten i fokus. Du behöver ha förmågan att samarbeta och kommunicera med dina kollegor, oavsett yrkeskategori. Det är viktigt att du kan planera och prioritera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder en individuellt anpassad 4-veckors introduktion samt en heldagsutbildning i samband med att du påbörjar din anställning hos oss. Utöver detta, beroende av din tidigare erfarenhet, kan även annan grundläggande utbildning erbjudas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Victor Back, 018-611 45 17
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Viktig information gällande din anställning:
Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.