Timanställning för läkar- och sjuksköterskestudenter på barnonkologen

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Verksamhetsområde barnsjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS215/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Barnavdelningen för blod- och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0-18 år med tillhörande dagvård och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och tar emot patienter för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Sedan i höstas genomför vi även stamcellstransplantationer på avdelningen och till verksamheten hör även en forskningsdel. Vi har bra möjligheter till utbildning och fortbildning.

Ditt uppdrag

Som omvårdnadsassistent på barnonkologen arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska och i team tillsammans med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal nära det sjuka barnet och dess familj. Vi lägger stort fokus på barnperspektivet och lägger även stor vikt vid förberedelser av barn och att göra barn/ungdomar och deras anhöriga delaktiga i vården.

Dina kvalifikationer och kompetens

Du som söker är läkarstuderande och har fullgjort minst 6 hela terminer vid svenskt lärosäte eller är sjuksköterskestudent som fullgjort 3 terminer. Tidigare erfarenhet av arbete med sjuka barn är meriterande. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en timanställning som omvårdnadsassistent. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så tidigt under våren som möjligt. Vi önskar att du arbetar minst 5-6 veckor under sommaren. Inför tillsättning tas utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef Isabell Thunell Petersson, 018-611 93 75
Biträdande avdelningschef Helena Rang, 018–611 66 99
Facklig kontaktperson Kommunal Gustav Westerholm, 072-515 54 90

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompetens ett sjukt barn kan behöva, ett gott samarbete, respekt och omtanke. Vi erbjuder en riktigt bra introduktion för dig som är ny och många intressanta möjligheter till utveckling. Här finns också oväntat mycket glädje i det som ibland är mycket svårt. Vi tar hand om barnen och deras familjer, och vi tar hand om varandra – för vi vet att vi gör ett så mycket bättre jobb tillsammans!