Semestervikariat undersköterska

Sista ansökningsdag 2024-02-29
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS218/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Om du gillar varierande kirurgi, akut verksamhet och en trevlig arbetsplats är vi arbetsplatsen för dig! Här på anestesi- och operationsavdelningen ingång 95–96 och accessmottagningen, opererar vi patienter inom specialiteterna gynekologi, obstetrik, endokrin kirurgi, kolorektal kirurgi och urologi. Vi bistår hela regionen med centrala infarter inför olika typer av behandlingar. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns goda möjligheter att utvecklas i din profession. Operationsavdelningen består av sex operationssalar varav en disponeras av accessmottagningen. Hos oss utförs akuta och elektiva operationer under dygnets alla timmar och vi har en egen uppvakningsavdelning.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska i vår verksamhet i sommar.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på anestesi och operationsavdelning ingång 95-96 och accessmottagningen är du en del av det högteknologiska team som ansvarar för patientens omvårdnad. Du arbetar nära sjuksköterskor och läkare, och bistår de vid de olika momenten. Arbetet ställer krav på intresse för teknik och dataerfarenhet.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning alternativt tre avslutade terminer på sjuksköterskeprogrammet eller sex avslutade terminer på läkarprogrammet. Tidigare erfarenhet av liknande arbete ses som meriterande. 

Din kompetens

Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta samt har ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett semestervikariat heltid från juni-september och till en början dagtid mån-fre, men även enstaka kvälls-och helgpass kan förekomma. Vi ser helst att du arbetar hela perioden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Charlotta Sjö, 018-611 48 82
Biträdande avdelningschef Julia Cohen, 018-611 57 33
Biträdande avdelningschef Karin Pona, 018-611 57 22

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.