Sjuksköterskestudenter se hit! Sommarvik som omvårdnadsassistent NIMA 85H!

Sista ansökningsdag 2024-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS230/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är i behov av intermediär eller postoperativ vård. Vårt akuta intag består mestadels av intermediärvårdspatienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men inte behöver fullskalig intensivvård. Våra postoperativa patienter är vanligtvis del av en planerad verksamhet och kommer till oss under en kortare period postoperativt.

Tillsammans med skickliga sjuksköterskor, undersköterskor och läkare bildar vi ett vinnande och utvecklande team. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra förutsättning som möjligt för hjärnan, samt för att minska risken för komplikationer. Vår personalgrupp består av både erfarna sjuksköterskor och undersköterskor såväl som nyexaminerade.

Ditt uppdrag

Som omvårdnadsassistent kommer du ha ett nära samarbete med sjuksköterskorna genom att utföra specifik medicinsk omvårdnad under deras handledning och stöttning. Du har inget eget patientansvar. Efter teoretiskt och praktisk introduktion kommer du under handledning av legitimerad sjuksköterska arbeta med bland annat läkemedelshantering, dokumentation av omvårdnadsåtgärder, omläggningar av centrala infarter, provtagningar, sättning av perifera infarter samt in-och utskrivningar av patienter.

Din uppgift är att jobba tillsammans med sjuksköterskorna och få möjlighet att utvecklas i din kommande roll som sjuksköterska.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och har till sommaren avslutat termin 4 med godkänt resultat.  

Din kompetens

Vi värdesätter god omvårdnad och ett gott bemötande. Du är motiverad och driven att fördjupa dina teoretiska och praktiska kunskaper inför ditt kommande yrke. Du är engagerad och positiv.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett sommarvikariat som omvårdnadsassistent på heltid och arbetstiden kommer vara förlagd dagtid, kvällar och helger. Tillträde sker efter överenskommelse.

Hos oss får du ett varierat arbete med möjlighet till goda kunskaper i neurokirurgisk omvårdnad. Möjlighet finns till fortsatt timanställning under hösten och studielön under termin 6 på sjuksköterskeprogrammet.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jennie Bondegård, 018-611 36 93, jennie.bondegard@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Camilla Larsson, 018-611 49 74, camilla.larsson@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Michaela Klitzke, 018-617 21 29, michaela.klitzke@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.