Avdelningssekreterare till sektionen för barnkirurgi

Sista ansökningsdag 2024-03-01
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS233/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vid Akademiska barnsjukhuset, sektionen för barnkirurgi, bedriver vi både planerad vård, samt har jourintag dygnet runt för samtliga specialiteter. Vår verksamhet består av kirurgi, neurologi/neurokirurgi, ortopedi och urologi. Här bedrivs också en gemensam dagvårdsverksamhet. Barnen som kommer till oss är i åldern från nyfödda upp till 18 års ålder.

Vi lägger stort fokus på barnperspektivet och arbetar i team tillsammans med barnet och familjen. Det är viktigt för oss att både barn och föräldrar känner sig välkomna, då blir vårdförloppet lugnare och tryggare. I det arbetet har alla vi som arbetar på barnavdelningen tillsammans med det multiprofessionella team som finns på barnsjukhuset en viktig roll. Allt vårt arbete, från förberedande information om det kommande ingreppet, till eftervården på vårdavdelningen gör vi med stor respekt för barnet. Det blir många skratt på en dag tillsammans med barn och familjer.

Ditt uppdrag

Som avdelningssekreterare kommer du tillsammans med din kollega att vara ansiktet utåt både i vår reception och i telefonkontakter. Ni blir de som först träffar barnet och familjen när de kommer till avdelningen. Du är ett stöd i det dagliga arbetet på avdelningen och har ett nära samarbete med chefer och övriga medarbetare. I tjänsten ingår bl.a. patientadministration i elektroniska patientjournalen, Cosmic, avdelningsadministration som tex faktura- och ekonomihantering, kontakt med andra sjukhus, bokningar av olika slag, uppdateringar och support. Du erbjuds ett meningsfullt och givande arbete, där du möter familjer i många olika situationer. Du kommer att vara en del i ett team som stöttar och hjälper varandra, samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbete, du är serviceinriktad och värdesätter gott samarbete. Du ska ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av arbete i datasystem som Cosmic, Agresso, Heroma.

Inför tillsättning tas utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Din kompetens

Du är en ansvarstagande och motiverad kollega som har ett gott samarbete med både kollegor och anhöriga, genuint intresse av att arbeta med barn och deras familjer. Med ditt engagemang och positiva attityd bidrar du till en god arbetsmiljö. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 100%. Arbetstiderna är förlagda till dagtid helgfri vardag. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontakta avdelningschef Monica Axelsson, 018-611 39 70
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompetens ett sjukt barn kan behöva, ett gott samarbete, respekt och omtanke. Vi erbjuder en riktigt bra introduktion för dig som är ny och många intressanta möjligheter till utveckling. Här finns också oväntat mycket glädje i det som ibland är mycket svårt. Vi tar hand om barnen och deras familjer, och vi tar hand om varandra – för vi vet att vi gör ett så mycket bättre jobb tillsammans!