Sjuksköterska till dag- och kortvårdskirurgen vid Samariterhemmet vikariat

Sista ansökningsdag 2024-03-04
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS236/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi är belägna endast några minuters gångväg från centralstationen i Uppsala, vid Samariterhemmets vårdcentrum. Här tar vi emot patienter som opereras på vår operationsavdelning där vårdtiderna varierar från några timmar upp till två dygn. Vi träffar patienter med varierande kirurgisk diagnos. Verksamheten bedrivs måndag till fredag och består av fyra operationssalar, en inskrivningsenhet, uppvak och en vårdavdelning med sex vårdplatser. Vårdavdelningen är öppen mellan tisdag och fredag. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ständigt vidareutveckla vården och för att ge ett professionellt bemötande till våra patienter.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med varierad planerad kirurgi och där det finns stor möjlighet till att utvecklas som sjuksköterska. Hos oss får du personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan inskrivning, uppvaket och vårdavdelning. Här arbetar du bekväm arbetstid måndag till fredag med cirka två kvällar i veckan och eventuellt någon enstaka nattjänstgöring. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Dina kvalifikationer och din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs i teamarbete, är flexibel och tar ansvar för dina uppgifter samt ser till att driva arbetet framåt med patienten i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kirurgisk omvårdnad postoperativt och gillar självständigt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på två år under en föräldraledighet, med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgraden är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Roland Söderberg, 018-612 25 85
Biträdande avdelningschef Micaela Andemo, 018-611 63 61
Fackliga organisationer nås via växeln, 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.