Fysioterapeut

Sista ansökningsdag 2024-03-03
Arbetsplats Örsundsbro vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH61/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till ett stimulerande arbete som fysioterapeut med uppdrag som rehabkoordinator!

Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fysioterapeut i grundanställning och därtill med ett REKO-uppdrag om ca 20%. Vi erbjuder en tillsvidareanställning om 80% med start under våren 2024. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Arbetsuppgifterna består av primärbedömning, behandling, uppföljning och träning av patienter med symtom, sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorgan. Teamarbete och gruppbehandling av andra grupper ingår också. Du kommer att ha ett självständigt ansvar för bedömning och behandling, där val av åtgärder ska basera sig på tillgänglig evidens och befintliga riktlinjer.

I uppdraget som rehabkoordinator arbetar du med att ge stöd och koordinering i att underlätta återgång i arbete eller inträde i arbetslivet för identifierade patienter. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med tidigare erfarenhet av primärvård och/eller behandling och bedömning av långvarig smärta. Utbildning i OMT, MDT och/eller BK ses som meriterande.

Du har förståelse för vikten av bra patientflöden på vårdcentralen och arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkesprofessioner men även att du har förmåga till självständigt arbete. 

Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tycker om att tänka nytt som också kan omsättas i praktiken. Du har en god pedagogisk förmåga och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor. Uppdraget kräver att du har förmåga vara drivande i rehabiliterings- och sjukskrivningsprocessen, dessutom krävs kunskap i samtalsmetodik, samverkan kring arbetslivsinriktad rehabilitering och förmåga till samarbete. 

Vår verksamhet

Örsundsbro vårdcentral finns i fräscha lokaler på landsbygden mellan Uppsala och Enköping. Vi är 20 medarbetare som tillsammans jobbar kring patientens bästa, vi värnar om en god stimulerande arbetsmiljö med personliga lösningar. Vårdcentralen är en central viktig plats för befolkningen, vilket gör vårt jobb extra värdefullt.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Lunderbye via mail elisabeth.lunderbye@regionuppsala.se om du vill veta mer om verksamheten och arbetet.

Du kan även kontakta representanter från din fackliga organisation via Region Uppsalas växel på telefon: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Välkommen med din ansökan senast 3:emars.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.