Ögonsjuksköterska/sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2024-03-17
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS241/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Ögonmottagningen är en av sjukhusets största mottagningar med över 40 000 besökare per år. Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla vår mottagningsverksamhet. Vi arbetar bekväm arbetstid, måndag till fredag.

Ditt uppdrag

Som medarbetare på ögonmottagningen kommer du att få ett omväxlande arbete med bland annat synfält, OCT, ögonbottenfotografering, förberedelser till olika läkarundersökningar och akutmottagning på dagtid. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kompetens hos dig som söker. Ett gott medarbetarskap är en självklarhet hos oss.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är ögonsjuksköterska alternativt sjuksköterska med klinisk erfarenhet av att arbeta på ögonmottagning.

Din kompetens

Vi ser gärna att du har ett flexibelt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och tycker att höga patientflöden är en spännande och rolig utmaning. Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, är strukturerad och kan arbeta självständigt och tillsammans med andra i ett växlande tempo. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering på ögonmottagningen Akademiska sjukhuset, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder även en individuellt anpassad inskolning. Som anställd sjuksköterska finns möjlighet att vidareutbilda sig till ögonsjuksköterska inom tjänsten.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tillförordnad avdelningschef Soudabeh Noroozi, 018-611 51 07
Facklig kontaktperson SACO nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.