Undersköterska

Sista ansökningsdag 2024-03-03
Arbetsplats Tierps vårdcentral, jourmottagningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH59/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på jourmottagningen i Tierp!

Vi söker dig som vill arbeta dag/kväll/natt och helger på jourmottagningen. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80% med start enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag som undersköterska på jourmottagningen är att tillsammans med tjänstgörande sjuksköterska ta emot och skriva in patienter som kommer till mottagningen samt sedvanliga arbetsuppgifter på en jourmottagning som t ex assistera vid suturering samt undersökningar. Även gipsning och skötsel av kateter samt provtagning som EKG, bladderscan, blodprover och liknande uppgifter ingår.

Din kompetens

Du är undersköterska, gärna med några års erfarenhet från primärvård eller akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i fråga om flexibilitet och förmåga till samarbete då våra patientärenden är mycket varierande och vi är en liten arbetsgrupp.

Vår verksamhet

Tierps vårdcentral ligger mellan Uppsala och Gävle med goda pendlingsmöjligheter. Vi har ca 19250 listade patienter, vilket gör oss till en av landets största vårdcentraler. Vi är ca 115 medarbetare som arbetar i team med alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag.

Vi har en jourmottagning med primärvårdsuppdrag och här är vi en liten grupp av sjuksköterskor och undersköterskor som jobbar tillsammans på rullande schema. Våra läkare kommer i huvudsak från vårdcentralen men under helgerna har vi även externa konsulter. Våra patienter är både unga och äldre och bor i Tierp och omkringliggande glesbygd.

Vill du veta mer?

Vill du veta lite mer om mottagningen och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Anna Norling på tel. 0293-203 55. 


Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 3 mars. Intervjuer kommer att ske löpande. Glöm inte att bifoga de dokument som stöder din utbildning och yrkeserfarenhet.

OBS, viktig information om din anställning:
Från och med 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se) Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1800 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.