Lungavdelning 50E saknar dig! Undersköterska se hit!

Sista ansökningsdag 2024-05-31
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- och lungsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS297/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

INTE UTAN DINA ANDETAG- VI BEHÖVER JUST DIG!

Vår verksamhet

Lungavdelning 50 E2 är en slutenvårdsavdelning som ingår i verksamhetsområdet hjärt- och lungsjukdomar. Avdelningen har tolv vårdplatser där vården spänner mellan akutsjukvård och palliativ vård. De vanligaste diagnoserna är KOL, lungfibros, respiratorisk insufficiens, sömnapné och lungcancer. Vår sektion, som är relativt liten, kännetecknas av en god stämning, ett gott och nära samarbete mellan olika yrkesgrupper och korta beslutsvägar.

Ditt uppdrag

Hos oss ansvarar du som undersköterska tillsammans med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter för omvårdnaden av avdelningens patienter. Undersköterskor och sjuksköterskor arbetar i team där undersköterskor ansvarar för den basala omvårdnaden och sjuksköterskor ansvarar för den specifika omvårdnaden. Här kan du räkna med ett varierande arbete och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng i blandade åldrar, kön och erfarenheter. Du är aldrig ensam!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från arbete inom slutenvård är meriterande.

Din kompetens

Vi söker dig som är intresserad av att ingå i en arbetsgrupp med ett gott kollegialt bemötande. Du är en trygg person som behåller lugnet och fokuset oavsett situation. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som undersköterska där tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Det är en rotationstjänst med kväll/dag samt nattjänstgöring. Som nyanställd får man individuellt anpassad introduktion utifrån tidigare erfarenhet, men vanligtvis 4 veckor.

Avdelningen erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter för dig som sjuksköterska, här finns det utvecklingsmöjligheter oavsett om du är ny i yrket eller har arbetat i flera år.

Som anställd på Akademiska sjukhuset har du flera personalförmåner, t.ex friskvårdsbidrag, skobidrag, möjlighet att använda dig av Friskhusets tjänster samt subventionerat UL-kort.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Åsa Norlander, 018-611 40 74
Bitr. avdelningschef Pernilla Wahlgren, 018- 611 41 18
Fackligt kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.