Reservation and Sales

Sista ansökningsdag 2024-04-25
Arbetsplats Wiks Slott
Förvaltning Kultur och bildning
Referensnummer KIL03/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Wiks slott är en hotell och konferensanläggning som ligger mycket vackert vid Mälarens strand Lårstaviken. Hit kommer gäster för att konferera, äta god mat vandra i parken och under sommaren bada samt njuta av den lugna miljön. Wik är en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Vill du vara med och utveckla Wiks slott som konferensanläggning och besöksmål och samarbeta med ett härligt team är du välkommen att söka jobbet som receptionist och konferensvärd hos oss.

Anläggningen består av flertalet byggnader där Slottet är centrum för verksamheten. Vi har reception i separat byggnad, 54 hotellrum i intilliggande byggnader. Konferenslokaler finns både i Slottet samt i receptionsbyggnaden, Slottet har även en festvåning. Restaurang och uteservering med en magisk utsikt över Mälaren. Området har även en mycket populär badplats under sommaren och en mycket vacker park att besöka där du finner konst samt betande djur samt berättelsestig med många fina historier om Wik. Wik är en mötesplats där natur och kultur möts på ett fint sätt.

Ditt uppdrag

Denna roll erbjuder en unik möjlighet att få arbeta med att driva försäljning och optimera intäkter samt vara en viktig del av vår receptions- och bokningsavdelning. Du behöver vara en kommunikatör av rang som har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla relationer. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös och tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete. Din kunskap inom Yield management kommer att tillföra verksamheten mycket kompetens. Helg- och kvällsarbete förekommer.

Vem är du?

 

  • Du har dokumenterad erfarenhet inom försäljning och bokning, helst inom hotell- och restaurangbranschen
  • Du är en stark kommunikatör och har en naturlig förmåga att motivera dina kollegor
  • Du är resultatorienterad, med en stark analytisk förmåga och ett strategiskt tänkande.
  • Du trivs i en miljö med högt tempo och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt
  • Du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av att arbeta med avancerade bokningssystem

 

Dina kvalifikationer

 

  • Gymnasieexamen och gärna utbildat dig inom hotell och restaurang (har du läst ekonomi är det meriterande).
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete inom hotell- och konferensbranschen.
  • Erfarenhet av att driva försäljning och vara spindeln i nätet.
  • Du har kunskap om Yield Management och CRM system.
  • Mycket goda kunskaper i att utrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Vi erbjuder

Tjänsten är heltid tillsvidare med en förhoppning om start 1 maj 2024.
Vi erbjuder en trygg och utvecklande arbetsmiljö med mycket goda arbetskamrater och en arbetsgivare som tar väl hand om sina medarbetare

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Ta gärna kontakt med enhetschef Marie Berglund på telefon 070-6116036 eller maila på marie.berglund@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Intervjuar sker löpande så skicka in din ansökan snarast.
Sista ansökningsdag är den 25 april 2024.
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Kultur och bildning

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola samt Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.