Tandsköterska

Sista ansökningsdag 2024-04-30
Arbetsplats Folktandvården Skutskär
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV43/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kliniken ligger i ett mindre samhälle med närhet till patienter i en havsnära och vacker miljö. Skutskär har goda tågförbindelser med både Uppsala och Gävle. På kliniken arbetar sex tandläkare, två tandhygienister och åtta tandsköterskor i moderna och trivsamma lokaler. På kliniken finns en bred kompetens och brett uppdrag. Vi arbetar bland annat med protetik, tandvårdsrädsla, uppsökande verksamhet och har endomikroskop.

Ditt uppdrag och din kompetens

Vi söker dig som är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet med en hög servicenivå. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att motivera patienten till en bra munhälsa. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt tandsköterskeuppgifter och du kommer även ha möjlighet att arbeta i samverkan med extern verksamhet genom besök på olika skolor. 

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. För denna tjänst utgår även ett glesbygdstillägg samt möjlighet till löneväxling gällande UL-kort. Vi erbjudet också ett skobidrag på 400 kr. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Tf. Michael Cavini 018-611 06 24
Arbetsledare Johanna Hedlund, 018-611 09 22
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 30/4.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län