Undersköterska kirurgavdelningen

Sista ansökningsdag 2024-04-26
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE33/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kirurgavdelningen är en elektiv vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi. Här arbetar ca 40 personer. Vi har 12 vårdplatser måndag till fredag. Vi arbetar våra helgpass på ortopedisk rehab avdelning, ca två helger på tio veckor. Vi arbetar 37 timmars vecka. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, avdelningsläkare samt operatörer i de olika diagnoserna.

Som nyanställd undersköterska blir du omhändertagen av din handledare som är undersköterska i din introduktion. En bra introduktion tycker vi på Kirurgavdelningen är en väldigt central punkt för att du ska känna dig trygg i vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på kirurgisk slutenvårdsavdelning. Teamarbete med sjuksköterskor och fysioterapeuter. Målsättningen är att du som undersköterska ska kunna vara med och påverka din egen, dina kollegors och patienternas resa i sjukhuset till att vara så trygg, motiverande och stimulerande som det bara kan bli.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet i yrket men välkomnar även dig som är nyutexaminerad.

Din kompetens

Som person ser vi att du:

- Uppskattar ett omväxlande arbete.
- Vill vara med och påverka och utveckla verksamheten.
- Är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. 
- Vill arbeta i team där patienten är delaktig i sin vård och mobilisering. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 procent med tillträde enligt överenskommelse. Oregelbundna arbetstider, dag, kväll och helgtjänstgöring.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme i veckan, tillgång till personalgym samt ett flertal avgiftsfria träningsaktiviteter. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta: Avdelningschef Anette Nilsson, anette.nilsson@regionuppsala.se eller 0171-41 82 75
Fackliga kontaktpersoner är Pernilla Strömberg och Jenny Pettersson, nås via telefonnummer: 0171-41 80 03

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss! Bifoga gärna din legitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.