Röntgensjuksköterska till Östhammar (dagtid)

Sista ansökningsdag 2024-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS424/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vid bild- och funktionsmedicinskt centrum, Akademiska sjukhuset arbetar vi med avancerad MRT-, datortomografi-, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. Verksamheten bedrivs såväl akut som planerad och vi bemannar hela dygnet. Bild- och funktionsmedicinskt centrum utför årligen cirka 200 000 undersökningar och behandlingar med en lång rad modaliteter såsom intervention, MR, CT, konventionell röntgen, ultraljud, SPECT och PET. Verksamheten finns även i Tierp och Östhammar som där bedriver konventionell röntgen.

Ditt uppdrag

Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss i trivsamma Östhammar, med möjlighet att rotera till Uppsala/Tierp. Du kommer tillhöra ett välkomnande team där dina blivande kollegor arbetat länge. Ni kommer tillsammans ha ett nära samarbete. Vi arbetar med konventionell röntgen i gemytlig miljö på röntgenmottagningen i Östhammar, samt med våra andra modaliteter i Uppsala, efter överenskommelse om så önskas.

Arbetet kräver självständighet och är omväxlande, då uppdraget utöver undersökningar innehåller även bokning, telefoni och remisshantering. Vi utför tidsbokade och akuta undersökningar. Ingen dag hos oss är den andra lik!

Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag. Goda bussförbindelser finns mellan Östhammar och Uppsala.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med några års erfarenhet av konventionell röntgen. Vi ser också at du har god datorvana.

Din kompetens

Vi söker dig som är trygg och stabil och kan arbeta i en omväxlande miljö. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har en positiv attityd till ditt arbete och dina kollegor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning där tillträde sker enligt överenskommelse. Vi är öppna för flexibla lösningar gällande önskemål om rotation till Uppsala/Tierp.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och har ett av landets bästa kollektivavtal.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef, Ann Engström Pirilä, ann.engstrom.pirila@akademiska.se eller 018-611 47 18
Fackliga kontaktorganisationer Vårdförbundet/Kommunal nås via växeln tel. 018–611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.