Välkommen som anestesisjuksköterska till Samariterhemmets dagkirurgi

Sista ansökningsdag 2024-04-21
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS425/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår verksamhet finns vid Samariterhemmet, beläget endast några minuters gångväg från centralstationen i Uppsala. Vi är en mindre, personlig enhet med en varierande verksamhet. Avdelningen består av fyra operationssalar, en postoperativ avdelning och vårdavdelning med sex vårdplatser. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ständigt vidareutveckla vården och ge ett professionellt bemötande till våra patienter.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder dig en intressant dagtidstjänst där du har möjlighet att arbeta mot flera verksamhetsområden. Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i en verksamhet där du tillsammans med teamet löser dagens uppgifter. Verksamheten är förlagd främst dagtid, måndag till fredag.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård. Vi tror att du känner dig trygg i din yrkesroll. 

Din kompetens

Vi söker dig som har ett positivt synssätt, teamsamarbete är viktigt här vilket vi förväntar oss att du också tycker är viktigt för att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi söker även dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitet i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet. Som anestesisjuksköterska hos oss är du del av ett team på operation och samtidigt har du egna ansvarsuppgifter. Du är anpassningsbar i de olika situationer du möter, samt ser vikten av noggrannhet och struktur i det dagliga arbetet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar där du kan få möjlighet att vara med att påverka. Kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder även närvarande chefer och en inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Roland Söderberg 018-611 15 85
Biträdande avdelningschef, Micaela Andemo 018-611 63 61
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.