Projektkoordinator/forskningssjuksköterska

Sista ansökningsdag 2024-04-19
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin, hud och reumatologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS432/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi söker en projektkoordinator tillika forskningssjuksköterska, inom området klinisk diabetologi och metabolism. Forskningsverksamheten är förlagd till Akademiska sjukhuset i Uppsala. 

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av bland annat:

  • Medverkan i kliniska och translationella studier inom områdena diabetes, fetma och metabolism.
  • Koordination och rekrytering av deltagare framförallt inom behandlingsstudier som riktar sej till patienter som har diabetes eller andra metabola sjukdomar.
  • Rekrytering, mätningar, provtagningar, metabola/hormonella tester och dokumentation.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska helst med erfarenhet inom klinisk forskning. Annan sjukvårdsutbildning kan också komma ifråga. Goda färdigheter i svenska och engelska. Erfarenhet av projektkoordination är meriterande.

Din kompetens

Vi söker en energisk person som vill arbeta i team och som samtidigt är självständig, flexibel och resultatinriktad. Vi ser även att du har en god förmåga till tvärdisciplinärt samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en projektanställning på 12 månader, heltid med tillträde snarast.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Upplysningar om anställningen lämnas av:
Projektkoordinator Sofia Löfving, 018-611 35 71, sofia.lofving@medsci.uu.se,
Professor Jan Eriksson, 018-611 44 19, jan.eriksson@medsci.uu.se 
Facklig kontaktperson Erik Hagström nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.