Undersköterska till neurokirurgisk intensivvårdsavdelning (NIVA) i sommar

Sista ansökningsdag 2024-04-14
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS294/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Neurointensivvårdsavdelningen (NIVA) är en högspecialiserad och högteknologisk intensivvårdsavdelning på ett av Sveriges största sjukhus. Vi vårdar barn och vuxna med bland annat traumaskador, cerebrala blödningar och övriga skador som påverkar nervsystemet. NIVA har 8  vårdplatser och vi är ca 100 medarbetare.

Sjuksköterska och undersköterska arbetar tillsammans i parvård och du kommer att ha en viktig roll i samarbetet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. NIVA är en välfungerande organisation och vi tar tillvara på personalens engagemang och kunskap i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete. 

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska hos oss på NIVA i sommar.
Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Som undersköterska på NIVA får du ett spännande och meningsfullt arbete. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och läkare med att patientnära observera förändringar i patientens tillstånd. Du ska efter inskolning, självständigt kunna sköta den patientnära och basala omvårdnaden av en svårt sjuk patient.  

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, som studerar till läkare eller studerar till sjuksköterska. 

Din kompetens

Vi söker dig som har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt med god samarbetsförmåga. Vi vill att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör även vara intresserad av avancerad omvårdnad, teknisk utrustning och teamarbete.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett sommarvikariat med dag, kväll och eventuellt natt i en schemamodell som ger mer tid för återhämtning vid obekväm arbetstid. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Introduktionen anpassas efter individuella behov. Du får en handledare som ger dig vägledning, feedback och som hjälper dig i din utveckling. Vi har även en klinisk handledande undersköterska som kommer att vägleda dig i din inskolning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Biträdande avdelningschef Ann-Sofie Spinord, 018 611 49 62 eller ann-sofie.spinord@akademiska.se 
Biträdande avdelningschef Anna Gradin, 018 611 87 87 eller anna.a.gradin@akademiska.se 
Biträdande avdelningschef Anna Wendt, 018 611 49 79 eller anna.wendt@akademiska .se
Biträdande avdelningschef Lena Rimm, 018 617 08 02 eller lena.rimm@akademiska.se
Fackliga representanter Kommunal nås via växeln, 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.