Vi söker två nya sjuksköterskor till neuromodulationsmottagningen

Sista ansökningsdag 2024-04-21
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS435/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av en tillsvidareanställning på smärtcentrum - med huvudsaklig placering på neuromodulationsmottagningen!

Vår verksamhet

Smärtcentrum bildar tillsammans med rehabiliteringsmedicin och geriatriken på sjukhuset ett av Akademiska sjukhusets verksamhetsområden. Vi arbetar utifrån en helhetssyn med flera olika professioner för att få den bästa patientvården. Teamarbete är ett naturligt sätt att arbeta ifrån. Hos oss får du ett spännande arbete med härliga kollegor.

Kom till oss på enheten för neuromoduleringsmottagningen vid smärtcentrum om du är nyfiken och vill arbeta och vidareutveckla neuromodulationsmottagningen. Läs mer om vår avdelning här: Neuromodulationsmottagningen | Akademiska

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper och lära dig mer om smärtbehandling och neuromodualtion för att kunna ta hand om patienter med komplext vårdbehov. Neuromodulering är ett område som expanderat mycket de senaste åren inom teknik och indikationer. Uppsala har idag Nordens största centrum för neuromodulering och nu behöver vi ytterligare två nya medarbetare.

Du möter patienter på mottagningen och på operation. Arbetet innebär bland annat: Programmering av ryggmärgsstimulering via olika medicinsktekniska system. Sedvanligt mottagningsarbete med telefonrådgivning och egna mottagningsbesök. Du kommer till viss del ansvara för väntelista och operationsplanering samt även ha ett nära samarbete med representanter från industrin. Det kan eventuellt förkomma resor i tjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska och som har några års erfarenhet inom yrket. Vi ser att du har vana av att hantera teknisk utrustning, behandlingar och läkemedel. Du har goda kunskaper inom administration och logistik som Cosmic och Orbit.

Din kompetens

Du som söker har stort engagemang och vill jobba med neuromodulation samt forskning inom området. Du är ansvarstagande i ditt arbete och tar ansvar för dina uppgifter. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmåga att arbeta självständigt och ett intresse av att utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är en positiv kollega som vill bidra till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd mån-fre. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Ann-Charlotte Meuller Danielsson telefon, 018-611 29 47 
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.