Thoraxoperation söker undersköterska

Sista ansökningsdag 2024-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- och lungsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS449/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Thorax är Akademiska sjukhusets specialklinik för kirurgisk behandling av sjukdomar i bröstkorgen. Hos oss opereras sjukdomar i hjärtat, lungorna och de stora blodkärlen. De vanligaste diagnoserna är kranskärlssjukdom, klaffel, pulsåderbråck och lungtumörer. Vi utför även ECMO-behandlingar på indikation lungsvikt och hjärtsvikt.

Vår operationsavdelning är en modern och högteknologisk enhet med fem operationssalar för konventionell thoraxkirurgi och en interventionssal för kateterburen intervention. Vi har ett nära samarbete inom hela verksamhetsområdet och ett gemensamt ansvar för hela vårdkedjan, vilket gör att vi kan planera, genomföra och utvärdera hela patientflödet. Vi arbetar med korta beslutsvägar, där långsiktighet och kvalitet är ledord.

På thoraxoperation får du chansen att bli en del av en högspecialiserad och spännande verksamhet där du kommer att arbeta i en mycket effektiv organisation med ett professionellt team som tillsammans leverera specialistvård med en mycket hög medicinsk kvalitet.

Ditt uppdrag

På thoraxoperation kommer du att arbeta med material- och förrådsansvar där både beställning av förrådsmaterial samt varumottagning och fakturahantering ingår men du kommer även att arbeta ute på operationssalarna och i serviceteam. Tjänsten innebär arbete huvudsakligen på dagtid, men även arbete på kvällstid samt jour och beredskap kan komma att ingå.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med några års erfarenhet av arbete inom slutenvård. Meriterande är om du har erfarenhet från operationsverksamhet, vi ser gärna att du har arbetat med förrådshantering, varumottagning samt arbetat i system som Agresso. 

Din kompetens

Vi söker dig som ser en utmaning och glädje i att arbeta i en helt ny verksamhet, med möjlighet att påverka ditt arbete. Vi ser även att du har en flexibel personlighet, är lösningsfokuserad och har lätt att kommunicera och samarbeta – en lagspelare! Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med lön och tillträdesdag enligt överenskommelse. En stimulerande arbetsmiljö där vi lägger stor vikt vid kvalitets- och kompetensutveckling för både dig och verksamheten. En individuellt anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenhet.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Camilla Eriksson, 018-612 26 85
Tillförordnad biträdande avdelningschef Moayad Altaiy, 018-611 40 21
Facklig kontaktperson Kommunal, nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss. I samband med din ansökan kommer du få besvara några frågor, vi tackar dig på förhand för att du tar dig tid att göra detta!

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.