Vaktmästare till Region Uppsala folkhögskola Wik

Sista ansökningsdag 2024-04-30
Arbetsplats Region Uppsala folkhögskola (Wik)
Förvaltning Kultur och bildning
Referensnummer KIL07/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet 


Region Uppsala folkhögskola – Här växer kunskap och människor 
Region Uppsala folkhögskola är en mötesplats för folkbildning och kultur. Genom folkbildning skapar vi möjligheter för människor att hitta kunskap och vägledning i strävan efter personlig utveckling. Folkbildning håller samman, stärker och utvecklar det svenska samhället och demokratin genom att utjämna utbildningsklyftor och höja utbildningsnivån i samhället samt bidra till att bredda intresset för och öka delaktigheten i kulturlivet. 

Kunskap, nyfikenhet och utveckling är ledord för hur vi arbetar. Vi har ett brett utbud av kurser med fokus på kultur, hälsa och språk samt behörighetsgivande allmänna kurser. Vi finns på fyra platser i Uppsala län: Wik, Uppsala, Tierp och Heby. 

Ditt uppdrag 

Vad kommer du att göra hos oss? 
Arbetet som vaktmästare på vår folkhögskola är omväxlande och serviceinriktat. Fokus ligger på att skapa förutsättningar för folkhögskolans deltagare, personal och kurser. Huvudsakliga arbetsplatsen är på folkhögskolans enhet på Wik.

I dina ansvarområden ingår bland annat: beställningar, lokaler, skolkaféet, nyckelhantering och låssystem, skolans bil, brandskyddsronder, tekniksupport och hantering av ljud- och ljusanläggning.
 

Din kompetens 

Vi söker dig som är serviceinriktad och van att arbeta självständigt och strukturerat. Du trivs med en stor variation av arbetsuppgifter och kan bemöta människor på ett professionellt sätt. Du är van vid teknik och tycker det är roligt att hantera ljud- och ljusbord vid föreställningar, föreläsningar och musikevenemang. Vi tror att du är praktiskt lagd och kan bära och flytta möbler och utrustning när det behövs. Du kan de grundläggande Officeprogrammen och har intresse av att lära dig våra administrativa system såsom plattformar för enklare fakturahantering, digital mötesteknik och lokalbokning. Du är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i en kreativ miljö med människor från olika kulturer där du får bidra till att deltagare och personal trivs på skolan. 

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att kunna söka tjänsten behöver du ha B-körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % på Region Uppsala folkhögskola med varierande arbetsuppgifter. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Arbetstiden är normalt måndag-fredag men helgarbete kan förkomma.
Som medarbetare hos oss omfattas du av ett kollektivavtal som innebär förmånliga ersättningsregler för bl.a. föräldra- och sjukförsäkring. Din arbetsgivare, Region Uppsala, erbjuder stabil anställning med generösa arbetsvillkor som flextidsavtal och friskvårdsbidraget på 3000 kr.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

För mer information

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Pernilla Berg, koordinatör på Region Uppsala folkhögskola, telefonnummer 018 617 37 86

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev via länken nedan!  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Kultur och bildning

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Staben samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.