Undersköterska till anestesi och operationsavdelning ing 95-96

Sista ansökningsdag 2024-04-24
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS455/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Gillar du varierande kirurgi, akut verksamhet och en trevlig arbetsplats är vi arbetsplatsen för dig! Här på anestesi- och operationsavdelningen ing 95–96 opererar vi patienter inom specialiteterna gynekologi, obstetrik, endokrin kirurgi, kolorektal kirurgi och urologi. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns goda möjligheter att utvecklas i din profession.

Operationsavdelningen består av sex operationssalar varav en disponeras av accessmottagningen. Hos oss utförs akuta och elektiva operationer under dygnets alla timmar och vi har en egen uppvakningsavdelning.
Vi vill gärna hitta någon som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på anestesi och operationsavdelning ing 95-96 är du en del av det högteknologiska team som ansvarar för patientens omvårdnad på operationssalen. Du arbetar nära operationssjuksköterskan eller anestesisjuksköterskan i arbetet kring den viktigaste personen på salen- patienten.

Dina kvalifikationer

Vi söker nu dig som är erfaren undersköterska med undersköterskeutbildning. Erfarenhet från arbete på vårdavdelning ses som meriterande. Tidigare arbete på operationsavdelning ses som mycket meriterande.

Din kompetens

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och duktig på att samarbeta och kommunicera-kort sagt en lagspelare. Givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad heltid. Arbetstider är förlagd dagar, kvällar, helger och nätter i verksamhetsanpassat schemaläggning enligt akademiska modell 2, med möjlighet att komma ner till en veckoarbetstid på 34,33h/vecka. Inskolningen anpassas efter ditt behov.  Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Charlotta Sjö, avdelningschef, 018-611 48 82
Karin Pona, biträdande avdelningschef, 018-611 57 22
Julia Cohen, biträdande avdelningschef, 018-611 57 33
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi på anestesi, operation och intensivvård tar hand om patienter och familjer som står inför en avgörande stund. För vissa är vi det sista hoppet. För andra skapar vi en möjlighet till ett bättre liv. Oavsett om du jobbar på steriltekniska avdelningen, i någon av våra flygande verksamheter, på intensivvårdsavdelningen eller på operation så har du en avgörande roll i avgörande stunder. Välkommen med din ansökan för att bli en del av oss.