Arbetsterapeut inom ortopedi

Sista ansökningsdag 2024-04-25
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliterings- och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS265/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du en legitimerad arbetsterapeut med ett intresse för att arbeta inom geriatrisk ortopedi? Vill du bli en del av ett team där du får arbeta i nära samarbete med andra professioner? Då är det kanske dig vi söker! Som arbetsterapeut hos oss får du arbeta med komplexa och utmanande frågor där ditt arbete gör skillnad.

Vår verksamhet

Verksamhetsområde geriatrik, rehabiliteringsmedicin och smärtcentrum kännetecknas av välfungerande interprofessionellt samarbete, något vi är mycket stolta över. Vi vill att du ska känna dig välkommen till oss, därför erbjuds du som ny handledning, introduktionsprogram och yrkesnätverk. Vi har specialistkunskaper inom geriatrik, rehabilitering och smärta men strävar alltid efter att bli ännu bättre. Som en del i detta ligger ett stort fokus på utbildning, forskning och framsteg, både inom och utanför sjukhuset. Som medarbetare är du en viktig del i detta, det är naturligt för dig att vilja utvecklas och driva verksamheten framåt.

Ditt uppdrag

Som arbetsterapeut inom geriatrisk ortopedisk slutenvård blir du en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. På avdelningen är du en av två arbetsterapeuter. Ni har en viktig uppgift att utreda, påbörja rehabilitering och överrapportera vidare till nästa vårdnivå. Tillsammans med teamet bedömer ni och tränar patientens aktivitets- och funktionsförmåga samt kognition. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel utgör också en del av arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom geriatrik eller ortopedi är det något vi värdesätter, men vi välkomnar även dig som är nyutexaminerad.

Din kompetens

Som person är du en engagerad och positiv kollega, som vill vara med och påverka och utveckla verksamheten. Du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner ansvar för din egen insats och våra patienter. Du tycker även att ett professionellt och trevligt bemötande, kanske med en nypa humor, är ett värdefullt verktyg för att skapa goda relationer till patienter och kollegor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som medarbetare hos oss får du tillgång till Friskhuset på Akademiska sjukhuset med gym, gruppträning och träningsrådgivning m.m.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Marie Hansson Björk, 018-611 53 28 eller marie.hansson.bjork@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Helena Svedbom, 018-617 14 96 eller helena.svedbom@akademiska.se
Facklig företrädare Sveriges Arbetsterapeuter nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.